Auton vuokraus toimipisteestä Helsingborg

 

Ohjeet toimipisteeseen Helsingborg

Osoite

Muskötgatan 27, 25467 Helsingborg, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 17:00
La
09:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Helsingborg

Joustavuutta matkaasi Helsingborgissa Sixtin vuokra-autolla

Joustavuutta matkaasi Helsingborgissa Sixtin vuokra-autolla

Aloita matkasi Helsingborgissa hankkimalla vuokra-auto kätevästi ja edullisesti Sixt Autovuokraamo Helsingborgista. Helsingborgin kaupunki sijaitsee Skånessa, Ruotsin eteläosassa, ja kaupungista on yhteys myös Tanskan puolelle. Sixtin vuokra-auto Helsingborgista tuo matkaasi joustavuutta ja voit tutustua kauniiseen Skåeen haluamassasi aikataulussa ja saat siten matkastasi enemmän irti. Helsingborgin-toimipisteemme sijaitsee Bergan kaupunginosassa, noin 15 minuutin bussimatkan päässä keskustasta, josta vuokra-auto on helppo noutaa ja palauttaa. Vuokra-auton palautus onnistuu myös kätevästi vuorokauden ympäri, minkä ansiosta voit ottaa ilon irti matkasi viime hetkiin asti. Helsingborgin-toimipisteestämme löydät kattavan ja näyttäävän valikoiman vuokra-autoja, joista on helppo löytää sopiva matkalle kuin matkalle. Autokalustostamme löytyvät esimerkiksi työmatkoille sopivat henkilöautot, farmarit ja maasturit tilaa tarvitseville, pakettiautot ja urheilu- ja avoautot, mikäli haluat matkustaa tyylikkäästi.
Koe Helsingborg ja Skåne Sixtin vuokra-autolla

Koe Helsingborg ja Skåne Sixtin vuokra-autolla

Seuraavaksi kuvaan astuu lisäpalveluiden valitseminen. Helsingborgin-toimipisteestämme aatavana on esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan matkantekoa ja reittivalintoja, lasten turvaistuimet ja -kaukalot perheen pienimpien matkan turvaamiseksi, tavaratelineet sekä valikoima erilaisia lisävakuutuksia. Mikäli matkaseurueestanne löytyy useampi kuljettaja ja haluatte vaihdella ajovuoroa, voi vuokraukseen lisätä myös lisäkuljettajapalvelun.Autonvuokrauksen Helsingborgissa voi hoitaa kätevästi verkkosivuiltamme tai puhelimitse jo ennen matkaa. Sivuiltamme löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja eri kategorioissa tutuilta merkeiltä aina uusimmissa malleissa sekä tarjoamamme lisäpalvelut ja lisävakuutukset, jotka tuovat mielenrauhaa matkallesi. Autovuokrauksen yhteydessä on myös mahdollista valita vuokra-auto dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Pyydämme huomioimaan, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Autonvuokraukseen sisältyy vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Älä epäröi kääntyä puoleemme, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme. Autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja koko palvelupaketin. Sixt siivittää sinut matkaan, joten tee varaus vaikka samantien!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Helsingborg

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Helsingborg?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Helsingborg sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Helsingborg.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Helsingborg?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 125 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Helsingborg

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Helsingborg?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Helsingborg?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?