Auton vuokraus alueella Helsingborg

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Helsingborg

Ota laadukas Sixtin vuokra-auto allesi ja nauti Helsingborgista

Ota laadukas Sixtin vuokra-auto allesi ja nauti Helsingborgista

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Helsingborgiin! Meiltä löydät aina laadukkaat ja uudet vuokra-autot tunnetuilta automerkeiltä ja laajasta valikoimastamme löydät oikean vaihtoehdon juuri sinulle, olit sitten työ- tai lomamatkalla. Ystävällinen henkilökuntamme varmistaa, että matkasi saa laadukkaat ensimetrit ja pääset tien päälle mieluisalla menopelillä. Valikoimastamme löytyy laadukkaat ja monipuoliset henkilöautot sekä farmarit, vaativampaankin makuun sopivat maasturit, näyttävät ja vauhdikkaat urheilu- ja avoautot sekä tilantarpeeseen vastaavat pakettiautot. Vieraile verkkosivuillamme ja anna luotettavan asiakaspalvelumme auttaa valitsemaan juuri oikea ratkaisu sinulle Helsingborgissa.Haluatko keskittyä vain lomailuun tai työmatkaasi ilman ylimääräistä stressiä? Meillä on sinulle oiva ratkaisu, sillä autonvuokraus Sixtiltä Helsingborgissa tekee matkastasi mukavamman. Kaikki vuokra-automme ovat hyvin varusteltuja ja sopivat vaativaankin makuun. Takaamme sinulle vuokra-auton valitsemastasi autokategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Sixt Autovuokraamo Helsingborg tarjoaa mielellään myös ammattitaitoista apuaan ja auttaa sinua valitsemaan tarvittavat lisäpalvelut vuokra-autoosi. Vapaat kilometrit ovat käytössäsi, joten GPS-navigaattori on kätevä lisä ajoreissuja varten, jotta pääset paikasta toiseen vieläkin joutuisammin. Lasten kanssa matkustaville autoon voidaan lisätä lastenistuimet sekä lisäkuljettaja on mahdollista lisätä varaukseen, jos haluat jakaa kilometrejä toisen kuskin kanssa. Vuokra-autot Helsingborgissa saat kätevästi Sixtiltä!
Tutustu Helsingborgiin vuokra-autoillen

Tutustu Helsingborgiin vuokra-autoillen

Helsingborg on suosittu matkailukohde Ruotsin Skånessa ja siellä on paljon tapahtumia ja nähtävää ympäri vuoden. Helsingborgissa pääset nauttimaan myös kulttuurista erilaisilla festivaaleilla ja messuilla sekä voit nauttia teatteriesityksistä Helsingborgin kaupunginteatterissa. Sixtin vuokra-autolla ajelet myös leppoisasti vierailemaan Kärnanin tornilla, joka on viimeisiä jäljellä olevia palasia kaupungin entisestä linnasta. Suosittu kohde on myös kaupungintalo, jossa viikonloppuisin saattaa nähdä monia hääpareja, sillä paikka on varsin näyttävä. Varsinkin lapsille mieluisa vierailukohde on Tropikariet, trooppinen eläintarha, jossa pääsette tutustumaan tropiikin eläimiin kaikkialta maailmasta. Myös kauniissa satamassa kannattaa käydä vierailemassa Sixt Autovuokraamo Helsingborgin vuokra-autolla. Helsingborgiin pääset parhaiten tutustumaan vuokraamalla laadukkaan auton Sixtiltä, sillä kaupungissa on paljon nähtävää ja tehtävää eri puolilla kaupunkia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Helsingborg
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Helsingborg?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Helsingborg sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Helsingborg.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Helsingborg?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Helsingborg. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 121 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Helsingborg

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Helsingborg?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Helsingborg?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Helsingborg?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Helsingborg

Näytä lisää