Auton vuokraus toimipisteestä Ängelholm

 

Suosituin kohteessa Ängelholm

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Ängelholm alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Ängelholm

Osoite

Hammargatan 5, 262 71 Ängelholm, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Ängelholm

Ängelholm yllättää iloisesti Sixtin vuokra-autoilijan

Ängelholm yllättää iloisesti Sixtin vuokra-autoilijan

Atlantin rannikko Skånen itäosassa tulee parhaiten tutuksi hyödyntäessäsi Sixt Autovuokraamo Ängelholmin palveluja. Mikäpä itse asiassa parempi paikka autonvuokraukselle kuin Ängelholm, joka on myös ruotsalaisen superauto Koeniggseggin kotikaupunki? Sixt Autovuokraamo Ängelholm tarjoaa käyttöösi oivallisen valikoiman henkilöautoja ja farmareita, urheilu- ja avoautoja, maastureita sekä pakettiautoja. Liikkuminen oman aikataulusi tuomalla vapaudella on siis taattu matkustaessasi vuokra-autolla Ängelholmissa! Löydät toimipisteemme helposti, sillä se sijaitsee aivan Kungsgårdledenin ja Klippanvägenin risteyksessä olevan liikenneympyrän läheisyydessä. Jatka liikenneympyrästä Klippanvägeniä pari korttelia länteen ja käänny sitten Lagegatanille ja käänny edelleen toisesta risteyksestä oikealle Hammargatanille, jonka päästä löydät Sixt Autovuokraamo Ängelhomin. Bussi numero 1 pysähtyy myös aivan kulman taakse Lagegatanille. Nouda avaimet ennakkoon varaamaasi vuokra-autoon toimipisteestämme ja olet valmis tutustumaan Ruotsin eteläisimmän läänin mielenkiintoisimpiin kohteisiin!
Sixt Autovuokraamot palvelevat kellon ympäri

Sixt Autovuokraamot palvelevat kellon ympäri

Sixt on kansainvälisesti tunnettu autovuokraamo, jonka toimipisteet sijaitsevat yli 105 maassa. Verkkosivuiltamme löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja, joiden varaaminen onnistuu helpoiten juuri netissä tai puhelimitse. Varaus kannattaakin tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa varmistaaksesi haluamasi ajoneuvokategorian saatavuuden. Ängelholmin toimipisteessämme tarjolla on koko Sixtin kattava kirjo vuokra-autoja eli henkilöautoja ja farmareita, urheilu- ja avoautoja, maastureita ja pakettiautoja. Henkilökuntamme valitsee haluamastasi kategoriasta tarpeitasi parhaitsen vastaavan vuokra-auton, mutta valitettavasti emme voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä. Palvelupakettiin on mahdollista lisätä myös useita erilaisia lisäpalveluja, kuten lisäkuljettajia, jotka helpottavat matkantekoa. Turvaa saat valitessasi pakettiisi vakutuuksia, jotka tarpeen tullen kattavat esimerkiksi vahingot tai kolarit. Lasten mukavuus matkalla on taattu lasten turvaistuimilla. Meiltä löytyy myös tarjoukset alle 25-vuotiaille kuljettajille, tutustu ehtoihin tarkemmin verkkosivuillamme. Jotta matka sujuisi mutkitta, on mukaan mahdollista valita kätevä GPS-navigaattori. Jos olet reissussa pidempaan, hyödynnä myös rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme. Sitten vain matkaan!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Ängelholm

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Ängelholm?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ängelholm sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ängelholm.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Ängelholm?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 56 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Ängelholm

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Ängelholm?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Ängelholm?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?