Auton vuokraus toimipisteestä Halmstad Rautatieasema

 

Suosituin kohteessa Halmstad Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Halmstad Rautatieasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Halmstad Rautatieasema

Osoite

Halmstad Centralstation, 302 56 Halmstad, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Halmstad Rautatieasema

Sixtin vuokra-autolla matkustat joustavasti Halmstadissa

Sixtin vuokra-autolla matkustat joustavasti Halmstadissa

Aloita matkasi Halmstadiiin valitsemalla autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Halmstad Rautatieaseman toimipisteestä. Sixt Autovuokraamo sijaitsee Halmstadin rautatieasemalla, eli voit ottaa allesi Sixtin vuokra-auton vaikka heti kaupunkiin saavuttuasi. Sixtin vuokra-autolla kuljet kätevästi Halmstadissa tai jatkat halutessasi matkaasi muualle Ruotsiin. Halmstadin rautatieaseman toimipisteellemme on helppo saapua junalla tai muilla julkisilla kulkuvälineillä. Koska vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu myös kätevästi vuorokauden ympäri, voit suunnitella matkasi juuri sinulle sopivaksi samalla, kun vuokra-autolla matkustaminen tuo matkaasi joustavuutta ja vapautta.
Tutustu Halmstadiin ja sen lähialueisiin Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Halmstadiin ja sen lähialueisiin Sixtin vuokra-autolla

Halmstadin rautatieaseman toimipisteestämme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisäpalvelut, olit sitten työmatkalla tai lomalla. Valitse esimerkiksi kätevä henkilöauto, tilava farmari, johon mahtuu myös mukavasti matkatavaroita, tyylikäs urheilu- tai avoauto tai vaativaankin maastoon sopiva maasturi. Laajasta lisäpalveluvalikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan matkantekoa, lasten turvaistuimet ja korokeistuimet sekä suksiboksit ja tavaratelineet, mikäli tarvitset lisätilaa. Mikäli matkaseurueestanne löytyy useampi kuljettaja, voi vuokraukseen lisätä myös lisäkuljettajapalvelun, jolloin voitte jakaa ajovuoroja. Varauksen yhteydessä on mahdollista valita myös vuokra-auto automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Lisäpalveluilla teet matkastasi vieläkin sujuvamman ja vakuutukset tuovat matkallesi turvaa. Vuokra-auton varaus onnistuu kätevästi jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme sekä esimerkiksi tarjoamamme lisävakuutukset, kuten kolariturvan tuomaan turvaa matkallesi. Autonvuokrauksen hintaan sisältyy kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Ota allesi Sixtin vuokra-auto tuomaan matkaasi joustavuutta ja vapautta, ja saat matkastasi kaiken irti kätevästi ja edullisesti, juuri sinulle sopivaan tahtiin!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Halmstad Rautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Halmstad Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Halmstad Rautatieasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Halmstad Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Halmstad Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 17 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Halmstad Rautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Halmstad Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Halmstad Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?