Auton vuokraus toimipisteestä Kööpenhamina Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kööpenhamina Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kööpenhamina Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kööpenhamina Lentoasema

Osoite

Lufthavnsboulevarden 5, 2770 Kastrup, Tanska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Kööpenhamina Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kööpenhaminassa sijaitsevalla Kastrupin lentoasemalla on Sixt autovuokraamo, josta sinun on mahdollista vuokrata käyttöösi vuokra-auto matkasi ajaksi. Autovuokraamossa Kööpenhaminan lentoasemalla tarjolla on niin pieniä kuin tilavempiakin henkilöautoja, tilavia farmareita, pakettiautoja, joilla voit kuljettaa isompiakin tavaroita helposti, näyttäviä urheilu- ja avoautoja sekä haastavissakin olosuhteissa käytännöllisiä maastureita. Halutessasi voit vuokra-auton lisäksi vuokrata esimerkiksi lastenistuimen, GPS-navigaattorin tai valita vapaat ajokilometrit. Tietyn automallin sijasta lupaamme sinulle vuokra-auton valitsemastasi autoluokasta. Autonvuokrauksen palvelupiste Kööpenhaminan lentoasemalla sijaitsee terminaalissa kolme.
Kööpenhaminan lentokenttä

Kööpenhaminan lentokenttä

Kööpenhaminan lentoasema CPH sijaitsee noin 8 kilometriä Kööpenhaminan keskustasta etelään. Se on pohjoismaiden kaikista suurin lentoasema. Matka kaupungin keskustasta lentoasemalle kestää noin 15 minuuttia autolla ajaen. Autonvuokrauksen palvelupiste Kööpenhaminan lentoasemalla sijaitsee lentoaseman kolmannessa terminaalissa. Lentoasemalla on opasteita, joita seuraamalla löydät helposti Sixtin autovuokraamolle. Voit varata auton käyttöösi jo ennen matkaa verkossa tai puhelimitse.
Kiertele Kööpenhaminan lukuisia nähtävyyksiä vuokra-autolla

Kiertele Kööpenhaminan lukuisia nähtävyyksiä vuokra-autolla

Tanska on tunnettu muun muassa hyvistä ravintoloista, joita löydät Kööpenhaminan keskustasta runsain mitoin. Keskustaan on matkaa lentoasemalta noin 8 kilometriä, joten helpoin tapa liikkua, on vuokrata käyttöönsä vuokra-auto Kööpenhaminan lentoasemalta. Kööpenhaminassa on lukuisia toinen toistaan kiinnostavampia nähtävyyksiä, joihin kannattaa käydä matkansa aikana ehdottomasti tutustumassa, jos nähtävyydet kiinnostaa. Yksi mielenkiintoinen nähtävyys on esimerkiksi aivan keskustan tuntumassa sijaitseva ihastuttava Slotsholmen-linnasaari, jossa sijaitsee muun muassa Christianborgin hulppea palatsi kuninkaallisine upeine huoneistoineen. Kööpenhaminan ytimessä sijaitsee myös maailmankuulu Tivoli. Kaupungin monet kauniit kirkot ovat myös ehdottomasti näkemisen arvoisia kohteita. Aivan ydinkeskustassa sijaitsee mm. Helligåndskirken, jossa voi ihailla itse kirkon lisäksi usein myös upeita musiikkiesityksiä. Kaupungissa voi vierailla lisäksi lukuisissa muissakin kirkoissa. Rundetaarn on pyöreä torni, posti- ja telemuseota vastapäätä. Vuonna 1642 observatorioksi rakennettu torni, on yhä edelleen alkuperäisessä käytössä, ja tornista voit sen aukioloaikoina käydä ihastelemassa vaikkapa tähtitaivasta. Myös Rundetaarnissa on usein näyttelyjä, konsertteja ja muita tapahtumia. Nähtävyyksiä kaupungissa on paljon, ja helpoimmin niitä voi kierrellä vuokra-autolla, jonka voit vuokrata helposti autonvuokrauksen palvelupisteestämme Kööpenhaminan lentoasemalta käyttöösi ja palauttaa vuokra-ajan päätyttyä samaan paikkaa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kööpenhamina Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kööpenhamina Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kööpenhamina Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kööpenhamina Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kööpenhamina Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 2830 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Matka Sixtille
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kööpenhamina Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kööpenhamina Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kööpenhamina Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?