Auton vuokraus toimipisteestä Malmö

 

Ohjeet toimipisteeseen Malmö

Osoite

Thomsonsvaeg 1, 213 73 Malmö, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 18:00
La - Su
09:00 - 14:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 14:00

Palvelumme toimipisteessä Malmö

Sixt-vuokra-autolla Malmössa koet kaupungin kattavasti

Sixt-vuokra-autolla Malmössa koet kaupungin kattavasti

Haluatko aloittaa lomasi tai työmatkasi joustavasti ja omien aikataulujen puitteissa? Ei huolta, Sixt Autovuokraamo Malmö tarjoaa tähän ratkaisun ja upeiden merkkiautojen valikoiman, josta voit valita juuri tälle työ- tai lomamatkalle sopivan vuokra-auton Malmössä. Toimipisteemme löytyy Malmöstä, Rosengårdin kaupunginosasta, jonne saavut julkisilla kulkuneuvoilla kätevästi noin 20 minuutissa kaupungin keskustasta. Matkaa jatkat helposti eteenpäin Sixtin vuokra-autollasi. Vuokra-autovalikoimamme on laaja ja se koostuu tunnettujen merkkien uusista malleista. Suositut henkilöautot ja farmarit kuljettavat yksinmatkustavan sekä isommankin seurueen taloudellisesti perille kohteeseen. Näyttävät urheilu- ja avoautot tarjoavat tyylikkäät kyydit vaikka liikelounaille sekä tilavat maasturit sopivat seikkailijoille, jotka haluavat matkustaa laadukkaasti. Jos on tarvetta tavarankuljetukselle, kannattaa tutustua pakettiautovalikoimaamme. Koko valikoimamme löydät verkkosivuiltamme ja sieltä voit myös tehdä varauksen samantien. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään mahdollisissa kysymyksissä.
Malmön tiet kutsuvat Sixtin vuokra-autoilijaa

Malmön tiet kutsuvat Sixtin vuokra-autoilijaa

Sixt Autovuokraamo Malmö tarjoaa kattavan ja hyvin varustellun merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Monipuoliset lisäpalvelumme tekevät varauksesta juuri sinulle sopivan ja niihin kannattaakin tutustua tarkemmin verkkosivuillamme. Vapaita ajokilometrejä on mukava taittaa, kun apuna on GPS-navigaattori, joka helpottaa reittien suunnittelussa ja vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta entistä enemmän. Pienten lasten kanssa matkustaessa kannattaa varaukseen lisätä lastenistuimet, jotta lapset matkustavat myös turvallisesti. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen harkita lisäkuljettajan lisäämistä, jotta ajokilometrejä pääsee jakamaan ystävän kanssa. Tähän toimipisteeseen voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti, jotta saat autonvuokrauksestasi Malmössä kaiken irti. Huomioithan ystävällisesti varatessasi vuokra-autoa Malmössä, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tietyn mallin tai merkin varaaminen ei ole valitettavasti mahdollista. Asiantunteva asiakaspalvelumme on apunasi, joten älä epäröi olla yhteydessä, sillä olemme täällä sinua varten viikon jokaisena päivänä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Malmö

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Malmö?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Malmö sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Malmö.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Malmö?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 262 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Malmö

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Malmö?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Malmö?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?