Auton vuokraus toimipisteestä Malmö Päärautatieasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Malmö Päärautatieasema

Osoite

Lokgatan 9C, 211 20 Malmö, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:00
La
09:00 - 14:00
Su
13:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 14:00

Palvelumme toimipisteessä Malmö Päärautatieasema

Koe Malmö monipuolisesti Sixtin vuokra-autolla

Koe Malmö monipuolisesti Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Malmö Päärautatieasema toivottaa matkailijat lämpimästi tervetulleiksi! Olitpa matkassa sitten työasioiden tai loman merkeissä, meillä on tarjota sinulle laadukkaat vuokra-autovaihtoehdot, joista valitset kätevästi itsellesi sopivan. Toimipisteemme löytyy Ruotsista, Malmön kaupungista, päärautatieaseman yhteydestä, joten sinne saavut helposti junalla tai kävellen keskustasta noin 5 minuutissa. Matkaa jatkat helposti eteenpäin Malmöä omalla Sixtin vuokra-autollasi. Vuokra-autovalikoimamme on laaja ja koostuu tunnettujen merkkien uusista malleista, koko valikoimamme löydät verkkosivuiltamme. Henkilöautot ja farmarit tarjoavat taloudelliset kyydit koko perheelle, kun taas näyttävyyttä kaipaaville löytyy upeat urheilu- ja avoautot, joilla teet helposti vaikutuksen sivustakatsojiin. Tilavat maasturit sopivat haastavampaankin ajoon ja tavarankuljetusta varten meiltä löytyy suuret pakettiautot. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa mielellään löytämään juuri tälle reissulle sopivan vuokra-auton Malmö Päärautatieaseman valikoimasta ja palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä!
Sixtin vuokra-autoilijana nautit matkastasi enemmän

Sixtin vuokra-autoilijana nautit matkastasi enemmän

Sixt Autovuokraamo Malmö Päärautatieasema tarjoaa laadukkaan uusien, keskimäärin 3 kuukautta vanhojen merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Monipuolinen lisäpalveluvalikoimamme koostuu laadukkaista vaihtoehdoista, joiden avulla höystät varauksesta juuri itsellesi ja seurueellesi sopivan. Vapaita ajokilometrejä on mukava taittaa, kun reittivalinnoissa apuna on GPS-navigaattori, joka vapauttaa sinut keskittymään entistä enemmän ajonautintoon. Mikäli reissussa on mukana useampi innokas ajokortin haltija, lisää varaukselle ihmeessä lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan tämän Sixt-ajomukavuuden. Turvalliset lastenistuimet sopivat lapsiperheille, sillä niiden avulla myös perheen pienimmät matkaavat laadukkaasti. Moneen tarpeeseen vastaavat lisäturvavaihtoehtomme sopivat myös monelle ja niiden avulla saat lisää mielenrauhaa ajomatkoillesi. Huomioithan ystävällisesti autonvuokrausta Malmön päärautatieasemalta suunnitellessasi, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi varata. Tähän toimipisteeseen voit palauttaa ja täältä voit noutaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti, jotta saat matkastasi mahdollisimman joustavan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Malmö Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Malmö Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Malmö Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Malmö Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Malmö Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 758 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Malmö Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Malmö Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Malmö Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?