Auton vuokraus toimipisteestä Malmö Sturup Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Malmö Sturup Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Malmö Sturup Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Malmö Sturup Lentoasema

Osoite

Sturup flyplats Box 24, 230 32 Malmö Sturup, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 18:00
La - Su
10:00 - 15:00
Yleiset vapaapäivät
11:00 - 14:30

Palvelumme toimipisteessä Malmö Sturup Lentoasema

Sixt autovuokraamo Malmön Sturupin lentokentällä

Sixt autovuokraamo Malmön Sturupin lentokentällä

Sixt autonvuokraus Malmön Sturupin lentoasemalla palvelee kaikkia matkaajia tarjoamalla kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää omia tarpeitaan parhaiten vastaavan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit valita tavallisten henkilöautojen, perheille hyvin sopivien farmareiden, nelivedolla varustettujen katumaastureiden kuin minibussien ja pakettiautojen kattavasta valikoimasta. Valitse vuokraasi myös erilaisia tarpeellisia lisäpalveluita, kuten lastenistuin tai GPS-navigaattori. Rajoittamattomat kilometrit tuovat ajamiseen huolettomuutta, joten niistä kannattaa maksaa hieman ylimääräistäkin. Myös vakuutukset ovat tärkeä asia, kun ollaan vuokraamassa autoa. Jokainen vuokra-auto on vakuutettu perusvakuutuksella, mutta meiltä saat myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta erityisesti kokemattomille ja nuorille kuljettajille. Kun päämääränäsi on Malmön Sturupin lentoasema, eli MMX, sinunkin kannattaa kääntyä Sixtin puoleen.
Autonvuokraus Malmön Sturupin lentoasemalla käy näppärästi

Autonvuokraus Malmön Sturupin lentoasemalla käy näppärästi

Malmön Sturupin lentoasema on yksi naapurimaamme vilkkaimmista. Se sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee erillisessä autonvuokrauksen rakennuksessa, jossa on kaikkien vuokraajien toimipisteet. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltämme ja myös palautetaan samaan paikkaan. Auton voi halutessaan palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Siitä tulee sopia etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeuduttua, jos olet tehnyt varauksen jo ennakkoon. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Kaupunkiin tutustuminen käy kätevästi vuokra-autolla

Kaupunkiin tutustuminen käy kätevästi vuokra-autolla

Autonvuokraus Malmön Sturupin lentoasemalla käy helposti ja nopeasti. Vuokra-autolla niin sinä kuin koko seurueesikin pääsette kulkemaan helposti paikasta toiseen. Näin myös lomasta saa enemmän irti. Tämä Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki yhdistyy Kööpenhaminaan Juutinrauman sillan kautta, joten matkaan voi yhdistää myös Tanskassa vierailun. Tämä onnistuukin helposti juuri vuokra-auton avulla. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Turning Torso, joka on yksi koko Euroopan korkeimmista pilvenpiirtäjistä sekä tekniikan museo. Museossa on esillä 50-metrinen sukellusvene, joka taatusti kiinnostaa monia. Vuokra-auton avulla kaupunkiin pääsee tutustumaan laajemmin. Vuokra-auto Malmön Sturupin lentoasemalta kannattaa vuokrata netistä tai puhelimitse jo ennakkoon. Siten pääset nauttimaan lomastasi täysin siemauksin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Malmö Sturup Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Malmö Sturup Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Malmö Sturup Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Malmö Sturup Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Malmö Sturup Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 137 arvosteluun
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series
BMW 8 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Malmö Sturup Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Malmö Sturup Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Malmö Sturup Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?