Auton vuokraus toimipisteestä Lund Päärautatieasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Lund Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Lund Päärautatieasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Lund Päärautatieasema toimipaikkaan

Osoite

Västra Stationstorget, 222 20 Lund, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:00

Palvelumme toimipaikassa Lund Päärautatieasema

Sixtin vuokra-autolla teet matkastasi monipuolisemman Lundissa

Sixtin vuokra-autolla teet matkastasi monipuolisemman Lundissa

Sixt Autovuokraamo Lund Päärautatieasemalta löydät sopivan vuokra-auton tulevalle työ- tai lomamatkallesi ja voit nauttia reissusta kätevästi omien aikataulujen puitteissa. Toimipisteemme löydät Lundin päärautatieaseman läheisyydestä, joten sinne voit kävellä noin 5 minuutissa kaupungin keskustasta tai saapua paikalle suoraan junasta. Matkaa on helppo jatkaa eteenpäin, kun alla on Sixtin vuokra-auto. Valikoimamme on laaja ja kaikki vuokra-automme Lund Päärautatieaseman toimipisteessämme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla reissaat helposti vaikka ympäri Ruotsia ja voit valita oman suosikkisi monipuolisesta valikoimastamme. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla hoituu tyylikkäät kyydit ja kukaan ei jää kylmäksi! Tilavat maasturit taas sopivat tuleviin seikkailuihin loistavasti, sillä ne selviävät hankalammistakin reittivalinnoista. Pakettiautot ovat taas oiva valinta, kun tarkoituksena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään juuri sinulle sopivan ajoneuvon valinnassa, voit olla meihin yhteydessä viikon jokaisena päivänä!
Nauti Lundista enemmän Sixtin vuokra-autolla

Nauti Lundista enemmän Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Lund Päärautatieasema tarjoaa kattavan merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki ajoneuvomme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja, mutta varaustasi voit muokata helposti monipuolisilla lisäpalveluillamme. GPS-navigaattori vapauttaa sinut nauttimaan enemmän ajosta, sillä reittivalinnat tehdään kätevästi puolestasi. Vapaat ajokilometrit ovat käytössäsi meidän puolestamme ja näistä pääsetkin nauttimaan parhaiten, kun jaat ne ystävän kanssa. Lisäkuljettaja on helppo lisätä varaukseen ja näin useampi pääsee kokemaan Sixt-ajonautinnon. Laadukkaat lastenistuimet tarjoavat turvalliset kyydit myös perheen pienimmille ja mielenrauhan koko perheelle. Halutessasi voit lisätä varaukseen dieselmoottorin tai automaattivaihteiston, valinta on vapaasti sinun ja saat tehdä varauksesta juuri itsellesi sopivan. Tähän toimipisteeseen voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri ja nauttia varauksesta loppuun asti omien aikataulujen mukaisesti. Huomioithan autonvuokrausta Lund Päärautatieaseman toimipisteestä suunnitellessasi, että lupaamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen varata.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lund Päärautatieasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Lund Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lund Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lund Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lund Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 77 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lund Päärautatieasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lund Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lund Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?