Auton vuokraus toimipisteestä Lund/BMW

 

Ohjeet toimipisteeseen Lund/BMW

Osoite

Traktorvägen 7, 226 60 Lund, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:00
La
11:00 - 14:00

Palvelumme toimipisteessä Lund/BMW

Lund odottaa Sixt-vuokra-autoilijaa

Lund odottaa Sixt-vuokra-autoilijaa

Kun haaveena on mahdollisimman joustava ja rento työ- tai lomamatka Lundissa, kannattaa kääntyä Sixt Autovuokraamo Lundin Förenade Bil -toimipisteen puoleen. Tarjoamme laajan merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan ja monipuolisilla lisäpalveluilla. Sixt Lund Föreande Bil -toimipisteen löydät helposti useiden palveluiden ääreltä kaupungin keskustan läheisyydestä. Paikalle saavut julkisilla kulkuneuvoilla noin 15 minuutissa ja matkaa jatkat kätevästi eteenpäin omalla Sixtin vuokra-autolla 108-valtatietä pitkin eteenpäin. Herttaisesta Lundin kaupungista löytyy paljon monipuolista tehtävää ja nähtävää, mutta etäisyydet taitat kätevimmin vuokra-autolla Lund Förenade Bil -toimipisteestämme. Henkilöautot ja farmarit sopivat moneen menoon ja ovatkin monelle juuri sopiva valinta. Näyttävät kyydit saat, kun valitset ajoneuvon urheilu- ja avoautojemme valikoimasta. Tilavat maasturit sopivat seikkailuhenkisille sekä vaativampaankin makuun. Mikäli tarkoituksena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, kannattaa tutustua pakettiautojemme valikoimaan. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mahdollisten kysymysten osalta viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi ottaa tarvittaessa yhteyttä!
Lund tarjoaa parhaat puolensa Sixtin vuokra-autoilijalle

Lund tarjoaa parhaat puolensa Sixtin vuokra-autoilijalle

Sixt Autovuokraamo Lund tarjoaa laadukkaan uusien merkkiautojen valikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan ja jo valmiiksi perusteellisesti varusteltuina. Halutessasi voit höystää varaustasi kätevillä lisäpalveluillamme. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit ja sinulla on mahdollisuus tutustua Ruotsiin omien aikataulujen puitteissa mahdollisimman laajasti. GPS-navigaattori on mukava apu reittivalinnoissa, sillä se vapauttaa sinut keskittymään enemmän ajonautintoon. Turvalliset lastenistuimet sopivat taas loistavasti lapsiperheiden varaukseen, sillä näin koko perhe matkustaa laadukkaasti. Mikäli kyydissä on useampi innokas ajokortin haltija, suosittelemme lisäämään varaukseen lisäkuljettajan, jotta ajokilometrejä pääsee jakamaan ystävän kanssa. Halutessasi voit valita vuokra-autoon dieselmoottorin tai automaattivaihteiston. Ystävällisesti pyydämme huomioimaan varausta tehdessä, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi valitettavasti varata. Tähän toimipisteeseen voit palauttaa sekä täältä voit noutaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti, jotta saat nauttia auotjnvuokrauksesta Lund Förenade Bil -toimipisteemme avulla mahdollisimman joustavasti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lund/BMW

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Lund/BMW?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lund/BMW sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lund/BMW.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lund/BMW?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 449 arvosteluun
Palautuksen jälkeen
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lund/BMW

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lund/BMW?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lund/BMW?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?