Autonvuokraus
Falun
Piilota
Ruotsi // Falun
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Falun

Sixt Autovuokraamo Falun ottaa matkailijat avosylin vastaan ja toivottaa tervetulleeksi kokemaan tämän kaupungin monet reitit ja nähtävyydet. Palvelupisteessämme Falunissa on tarjota juuri sinulle sopiva autovaihtoehto, olit sitten liikematkalla tai perheen kanssa lomailemassa. Edulliset ja laadukkaat vuokra-automme ovat kaikki uusia tunnettujen merkkien malleja ja sinä päätät, onko tälle reissulle paras kätevä ja joka tilanteeseen sopiva henkilöauto tai farmari, vai haluatko ehkäpä säväyttää tien päällä upealla urheilu- tai avoautolla? Myös maasturit sekä pakettiautot toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Käänny ihmeessä ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen, joka kertoo autovalikoimasta mieluusti enemmän sekä auttaa sinua tekemään juuri oikean valinnan viikon jokaisena päivänä.

 
 • Falun Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Falun Centralstation
  791 61 Falun

  ma. - pe.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Falun/MM Group Mercedes

  Sixt Autonvuokraus
  Ingarvsvägen 12
  791 77 Falun

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.11:30 - 14:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Ammattimaista palvelua Sixt Autovuokraamo Falunista

Me Sixtillä Falunissa autamme sinua mieluusti valitsemaan juuri sinulle ja seurueellesi sopivan vuokra-autovaihtoehdon. Autovalikoimamme koostuu aina vain uusista ja laadukkaista autoista. Takaamme sinulle auton valitsemastasi autokategoriasta, mutta tiettyä merkkia tai mallia emme voi etukäteen luvata. Vuokra-autoon on mukava lisätä joitain lisäpalveluja, jotka tekevät ajostasi vielä mukavampaa, mutta ei huolta, sillä kaiken saat meiltä Sixtiltä! Halutessasi autoon voidaan lisätä GPS-navigaattori ajonautintoa lisäämään, lastenistuimet perheen pienimpiä varten tai tarvittaessa myös lisäkuljettaja, jos haluatte jakaa ajokilometrejä yhdessä. Vuokra-autolla pääset kätevästi paikasta toiseen sekä nopeutat arkeasi mukavasti. Olemme tehneet myös auton noutamisen ja palauttamisen sinulle helpoksi, sillä Sixt Autovuokraamo Falunin kanssa voit sopia auton palautuksesta ja noudosta sinulle sopivaan aikaan, sillä se on mahdollista 24 h vuorokaudessa. Luotettava asiakaspalvelu auttaa sinua mahdollisten kysymystesi suhteen.

Kaunis Falun odottaa Sixt-vuokra-autoilijaa

Falunista löytyy mielenkiintoista näkemistä ja kokemista niin lomalaiselle kuin työmatkaajalle. Ruotsissa, Taalainmaalla sijaitsevasta kaupungista löytyy monia historiallisia maamerkkejä ja yksi suosituimmista onkin Falunin kuparikaivos, jonne ajat helposti Sixtin vuokra-autollasi. Helposti huristelet myös paikalliseen ravintolaan maistamaan Falunista peräisin olevaa kuuluisaa makkaraa, Falukorvia. Kaupungissa on monia erilaisia kulttuuritapahtumia sekä paljon kauppoja, ravintoloita ja kahviloita jokaisen makuun. Ota siis allesi edullinen Sixtin vuokra-auto ja nauti matkastasi vielä enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service