Auton vuokraus toimipisteestä Falun Päärautatieasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Falun Päärautatieasema

Osoite

Falun Centralstation, 791 61 Falun, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Falun Päärautatieasema

Sixtin vuokra-autolla matkustat joustavasti Falunissa

Sixtin vuokra-autolla matkustat joustavasti Falunissa

Autonvuokraus Falunin rautatieasemalla onnistuu sujuvasti, kun valitset Sixtin. Toimipisteemme sijaitsee nimensä mukaisesti kätevästi rautatieasemalla, jolloin voit hypätä Sixtin vuokra-auton rattiin vaikka heti kaupunkiin saapuessasi. Falunista on hyvät yhteydet myös muualle Ruotsiin ja esimerkiksi E16-moottoritie kulkee kivenheiton päästä rautatieasemalta. Olit sitten saapumassa kaupunkiin junalla tai muulla tavoin, autonvuokraus Falunin rautatieaseman Sixt Autovuokraamosta onnistuu helposti ja voit nauttia matkastasi juuri omaan tahtiisi. Vuokra-auto Falunin rautatieaseman toimipisteestämme tuo matkaasi vapautta ja voit tutustua Faluniin ja sen lähialueisiin haluamassasi aikataulussa. Falunin rautatieaseman toimipisteellemme on helppo saapua suoran junayhteyden lisäksi myös muualta kaupungista, ja vuokra-auton palautus onnistuu kätevästi vuorokauden ympäri. Falunin rautatieaseman toimipisteemme vuokra-autovalikoimasta löydät kattavasti eri automalleja ja lisäpalveluita, olipa matkasi tarkoitus mikä tahansa. Valikoimastamme löytyvät vähäkulutuksiset henkilöautot, tilavat farmarit, tyylikkäät urheilu- ja avoautot sekä vaativaankin maastoon sopivat maasturit.
Koe Falun Sixtin vuokra-autolla

Koe Falun Sixtin vuokra-autolla

Sixt Falunin rautatieaseman laajasta lisäpalveluvalikoimasta löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, jotka helpottavat matkustamista, jos alue ei ole ennestään tuttu, lasten turvaistuimet perheen pienimpien kanssa matkustaville tai esimerkiksi suksiboksit ja tavaratelineet, mikäli kuljetat enemmän tavaraa. Mikäli matkaseurueeseenne kuuluu useampi ajokortin haltija, voi varaukseen lisätä myös lisäkuljettajapalvelun.Varaus onnistuu kätevästi verkkosivuiltamme tai puhelimitse vaikka kotoa tai hotellihuoneesta käsin. Sivuiltamme löydät monipuolisen valikoimamme vuokra-autoja Falunin rautatieasemalta eri kategorioissa ja keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoina. Varauksen yhteydessä on mahdollista valita vuokra-auto dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Autonvuokraukseen Falunin rautatieaseman toimipisteessämme sisältyy aina kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, mutta voit halutessasi lisätä vuokraukseen lisävakuutuksia, jotka tuovat lisäturvaa matkallesi. Jos mieleesi tulee kysyttävää autonvuokrauksesta Falunin rautatieasemalla tai yleisesti palveluistamme, henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-autopaketin. Huomioithan, että voimme taata valitsemasi autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja saa matkastasi Falunissa enemmän irti!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Falun Päärautatieasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Falun Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Falun Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Falun Päärautatieasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Falun Päärautatieasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 4 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Falun Päärautatieasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Falun Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Falun Päärautatieasema

Näytä lisää