Auton vuokraus toimipisteestä Borlänge

 

Suosituin kohteessa Borlänge

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Borlänge alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Borlänge

Osoite

Gyllehemsvägen 20, 784 37 Borlänge, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La - Su
09:00 - 11:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 11:00

Palvelumme toimipisteessä Borlänge

Saa enemmän irti Borlängestä Sixtin vuokra-autolla

Saa enemmän irti Borlängestä Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Borlängen toimipisteestä on mainio tapa tutustua tähän Taalainmaan keskiössä sijaitsevaan kaupunkiin. Ruotsin merkittävimpiin kuuluvassa teollisuuskaupungissa liikkuminen käy kätevästi, kun alla on vuokra-auto Borlängen toimipisteestämme haettuna. Olitpa matkalla sitten työn puitteissa, perheen parissa, ystäviä kohtaamassa, tai mikäli tarvitset vuokra-autoa muuten vain, on autonvuokraus Borlängessä erinomainen valinta. Varaus kannattaa tehdä etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse, jolloin pääset valitsemaan haluamasi ajoneuvokategorian. Sixt Autovuokraamo Borlänge tarjoaa käyttöösi taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit, luksusta henkivät urheilu- ja avoautot, luotettavat maasturit sekä moneen tarpeeseen taipuvat pakettiautot. Haluamasi ajoneuvokategorian valittuasi henkilökuntamme valikoi vapaana olevasta kalustotamme sinulle tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Huomaathan, ettemme kuitenkaan valitettavasti varaa tiettyjä automerkkejä. Avaimet noudettuasi pääset nauttimaan vuokra-auton tuomasta vapaudesta liikkua oman aikataulusi tahdissa.
Sixt Autovuokraamojen monipuoliset palvelut

Sixt Autovuokraamojen monipuoliset palvelut

Saksalainen Sixt on palvellut asiakkaitaan jo yli sadan vuoden ajan. Kansainväliseksi kasvanut ketju palvelee nykyisin yli 2000 toimipisteessa yli 105 eri maassa ympäri maailman. Vuonna 1912 perustettu Sixt tunnetaan korkeatasoisen asiakaspalvelunsa ja laadukkaan ajoneuvokalustonsa lisäksi myös monipuolisesta lisäpalvelujen tarjonnasta. Varaus on syytä tehdä etukäteen, helpoiten se onnistuu verkkosivuillamme tai puhelimitse. Haluamasi ajoneuvokategorian valittuasi voit lisätä vuokrapakettiisi erilaisia lisäpalveluita. Näihin sisältyvät muun muassa turvaa tuovat vakuutukset, joilla vakuutat vuokra-auton esimerkiksi vahingon tai kolarin varalle. Jos mukana on pieniä matkalaisia, on hyvä valinta mukavuutta ja turvaa lisämään lasten turvakaukalo tai turvaistuin. GPS-navigaattorilla taas pääset perille määränpäähäsi nopeammin. Lisäkuljettajat helpottavat matkantekoa, kun välillä voi rentoutua maisemia ihaillen. Olemme huomioineet myös alle 25-vuotiaat kuljettajat, joille meillä on oma tarjous ehtoineen. Pitkillä matkoilla yksi hyödyllisimmistä rahansäästöistä tuo rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme. Kaikki nämä edut saat markkinoiden kilpailukykyisimpiin kuuluvin hinnoin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Borlänge

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Borlänge?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Borlänge sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Borlänge.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Borlänge?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 92 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Borlänge

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Borlänge?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Borlänge?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Borlänge

Näytä lisää