Auton vuokraus toimipisteestä Borlänge Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Borlänge Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Borlänge Päärautatieasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Borlänge Päärautatieasema

Osoite

Borlänge Central Train Station, 784 37 Borlänge, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Borlänge Päärautatieasema

Borlängen parhaat puolet Sixtin vuokra-autolla

Borlängen parhaat puolet Sixtin vuokra-autolla

Kun kohteena on yksi Ruotsin keskeisimmistä teollisuuskaupungeista, on oivallinen valinta liikkumiseen paikasta toiseen autonvuokraus Sixt Borlängen Päärautatieaseman toimipisteestä. Autovuokraamomme Borlängen päärautatieasemalla ei ole varsinainen kivijalkatoimipiste, vaan toimii kätevällä periaatteella, jonka myötä henkilökuntamme jäsen kohtaa sinut rautatieaseman aulassa. Varaus tulee tehdä etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Varauksen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa luottokorttitietojesi lisäksi osoitteesi sekä puhelinnumero ja sähkpostiosoite, josta saamme sinut tarvittaessa kiinni matkasi aikana. Valitse sitten haluamasi ajoneuvokategoria. Autonvuokraus Borlänge Päärautatieasemalta tarjoaa kattavan valikoiman eri kategorioita, joita ovat taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit, luksusta ja tyyliä huokuvat urheilu- ja avoautot, luotettavat maasturit sekä moneen käyttöön taipuvat pakettiautot. Henkilökuntamme valikoi sinulle valitsemastasi kategoriasta tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Borlänge Päärautatieaseman valikoimasta, mutta valitettavasti emme varaa yksittäisiä automalleja. Olipa matkasi tarkoitus loma perheen tai ystävien kesken, työmatka tai mikäli tarvitset vuokra-autoa muuten vain, Sixtin palveluilla saat autovuokrauksestasi irti enemmän!
Monipuoliset lisäpalvelut Sixtiltä

Monipuoliset lisäpalvelut Sixtiltä

Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys Sixt on laajentunut yli 105 maahan, joissa yli 2000 toimipistettämme sijaitsevat. Ensiluokkaisen, Euroopan top kolmen kärkeen kuuluvan vuokra-ajoneuvovalikoiman tarjoava Sixt on lisäksi rakentanut autonvuokrauksen ympärille kattavan tarjonnan laadukkaita lisäpalveluita. Voit esimerkiksi valita vuokrapakettiisi erilaisia vakuutuksia turvaaman vuokra-auton vahingon tai kolarin varalle. Jos mukana kulkee pieniä lapsia, koko seurue hyötyy lasten turvaistuimesta. GPS-navigaattorit ohjaavat perille oikeaan määränpäähän kätevästi ja mutkitta. Vuokrapakettiin lisätyt lisäkuljettajat tekevät matkanteosta mukavampaa, kun voi välillä nauttia maisemista ratissa istumisen sijaan. Tiesithän, että Sixtiltä löytyy tarjous myös alle 25-vuotiaille kuljettajille, katso kaikki ehdot verkkosivuillamme. Pitkillä matkoilla puolestaan parhaan hyödyn saat valitessasi rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme. Katso kaikki tarjoukset verkkosivuiltamme ja tee varauksesi jo tänään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Borlänge Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Borlänge Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Borlänge Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Borlänge Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Borlänge Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 16 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Borlänge Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Borlänge Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Borlänge Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Borlänge Päärautatieasema

Näytä lisää