Autonvuokraus
Finspång
Piilota
Ruotsi // Finspång
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Finspång

Sixt Autovuokraamo Finspång toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Meiltä on saatavana laadukkaat ja edulliset autot jokaisen tarpeeseen, joten oletpa sitten lomamatkalla tai liikeasioissa liikenteessä, Sixtin vuokra-auto vie sinut perille. Autovalikoimaamme kuuluu tunnettujen merkkien uusimmat autot ja tarpeistasi riippuen voit valita, haluatko taittaa matkasi käytännöllisen henkilö- tai farmariauton kyydissä, näyttävän avo- tai urheiluauton ratissa vai tarvitsetko enemmän tilaa ja haluat allesi maasturin tai kenties pakettiauton. Nämä kaikki löytyvät Sixt Autovuokraamo Finspångista ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään tekemään oikean ratkaisun juuri sinulle, jotta saat reissustasi mahdollisimman paljon irti.

 
 • Finspång Sonstorps Bilservice

  Sixt Autonvuokraus
  Skäggebyvägen 50
  612 44 Finspång

  ma. - to.07:00 - 17:00
  pe.07:00 - 16:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Nauti matkastasi täysilla Sixtin vuokra-autolla

Sixtin vuokra-autolla et ole pysähdyksissä vain yhdessä kaupungissa, vaan pääset halutessasi tutustumaan myös lähialueisiin tai muualle Ruotsiin. Pääset myös valitsemaan autokategorian millaisen auton haluat vuokrata, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi sinulle etukäteen luvata. Autovalikoimamme koostuu laadukkaista, tunnettujen merkkien autoista ja kaikkiin autoihin on lisättävissä tarvittavat lisäpalvelut. Jos matkustat lasten kanssa, on autoon hyvä lisätä käytännölliset lastenistuimet tai jos Ruotsi kiehtoo sinua ja haluat tutustua siihen perusteellisesti, voidaan autoon lisätä GPS-navigaattori, joka ohjaa sinut turvallisesti perille. Myös kätevä vakuutus voi tuoda mielenrauhaa. Jotta auton nouto olisi mahdollisimman helppoa, voit noutaa autonvuokrauspisteestämme Finspångista autosi 24 h vuorokaudessa eli voit sopia haluamasi ajan noudolle, jotta pääset nauttimaan vuokra-auton kyydistä mihin aikaan haluat. Luotettava ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

Finspångin tiet kutsuvat vuokra-autoilijaa

Finspång on monipuolinen pieni kaupunki, josta löytyy tarvittavat palvelut ja joka tarjoaa hyvät yhteydet lähteä tutkimaan myös muita ruotsalaisia kaupunkeja kätevästi Sixtin vuokra-auton ratissa. Suosittu kohde alueella on Finspångin linna, joka toimii nykyisin myös hotellina sekä kätevänä liiketapaamispaikkana. Myös kaunis Pyhän Marian kirkko on vierailemisen arvoinen paikka. Vuokraamalla auton Sixt Atuovuokraamosta Finspångista pääset kokemaan nämä kaikki ja vielä enemmän, sillä autoosi kuuluvat vapaat ajokilometrit mahdollistavat tutustumiskierrokset ympäri Finspångia ja sen lähialueita helposti sekä nopeasti. Ota siis allesi edullinen Sixtin vuokra-auto Finspångista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service