Auton vuokraus toimipisteestä Finspång Sonstorps Bilservice

 

Ohjeet toimipisteeseen Finspång Sonstorps Bilservice

Osoite

Skäggebyvägen 50, 612 44 Finspång, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
07:00 - 17:00
Pe
07:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Finspång Sonstorps Bilservice

Matka Finspångissa taittuu kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Matka Finspångissa taittuu kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Aloita matkasi Finspångiin hankkimalla vuokra-auto kätevästi ja edullisesti Sixt Autovuokraamo Finspång Sonstorps Bilservicestä. Vuokra-auto Finspång Sonstorps Bilservicestä tuo matkaasi vapautta ja voit tutustua Finspångiin ja sen lähialueisiin haluamassasi aikataulussa. Finspång Sonstorps Bilservice -toimipisteemme löydät aivan tien 51 kupeesta, jonne on helppo saapua esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä keskustasta noin kymmenessä minuutissa ja jatkaa matkaa eteenpäin. Vuokra-auton nouto onnistuu myös kätevästi vuorokauden ympäri, minkä ansiosta voit aloittaa matkasi kätevästi sinulle sopivaan aikaan. Finspång Sonstorps Bilservice -toimipisteen vuokra-autovalikoimasta löydät matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut, oletpa sitten työmatkalla, lomalla tai tarvitset vuokr-autoa muuhun käyttöön. Autokalustostamme löytyvät niin henkilöautot, farmarit, maasturit kuin urheilu- ja avoautotkin, mikäli haluat matkustaa tyylikkäästi.
Koe Finspång ja lähialueet helposti Sixtin vuokra-autolla

Koe Finspång ja lähialueet helposti Sixtin vuokra-autolla

Valitse lisäksi tarvitsemasi lisäpalvelut kattavasta palveluvalikoimastamme, josta on saatavana esimerkiksi GPS-navigaattorit auttamaan reittivalinnoissa, lasten turvaistuimet perheen pienimmille sekä tavaratelineet ja suksiboksit, mikäli tarvitset lisätilaa tavaroillesi. Mikäli matkaseurueestanne löytyy useampi kuljettaja ja haluatte vaihdella ajovuoroa, voi vuokraukseen lisätä myös lisäkuljettajapalvelun. Voit varata vuokra-auton Sixt Finspång Sonstorps Bilservicestä kätevästi verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta tai puhelimitse. Sivuiltamme löydät monipuolisen vuokra-autovalikoimamme eri kategorioissa suosituimmilta ja luotettavimmilta merkeiltä aina uusimpina malleina. Tarjoamamme myös lisäpalvelut ja lisävakuutukset, kuten kolariturvan tai rengas- ja tuulilasiturvan, jotka tuovat mielenrauhaa matkallesi. Autovuokrauksen yhteydessä on mahdollista valita vuokra-auto dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Huomioithan, että voimme taata valitsemasi autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Autonvuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme. Autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Sixtin vuokra-autolla koet Finspångin ja sen lähialueet joustavasti ja kätevästi, juuri sinulle sopivalla tavalla!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Finspång Sonstorps Bilservice

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Finspång Sonstorps Bilservice?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Finspång Sonstorps Bilservice sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Finspång Sonstorps Bilservice.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Finspång Sonstorps Bilservice?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 10 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Finspång Sonstorps Bilservice

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Finspång Sonstorps Bilservice?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Finspång Sonstorps Bilservice?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?