Auton vuokraus toimipisteestä Linköping

 

Suosituin kohteessa Linköping

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Linköping alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Linköping

Osoite

Väringagatan 9, 582 78 Linköping, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Linköping

Nauti Linköpingistä Sixtin vuokra-auton kyydissä

Nauti Linköpingistä Sixtin vuokra-auton kyydissä

Mikäli seuraava työ- tai lomareissusi lähenee ja haluat sille mahdollisimman sujuvan ja rennon alun, kannattaa varata laadukas vuokra-auto odottamaan saapumistasi Sixt Autovuokraamo Linköpingistä. Toimipisteemme löydät Ruotsista, Linköpingin kaupungista, aivan keskustan tuntumasta. Voit kävellä toimipisteellemme mm. rautatieasemalta noin 15 minuutissa ja julkisilla kulkuneuvoilla pääset aivan Sixt Linköpingin viereen noin 5 minuutissa. Vuokra-autovalikoimamme koostuu uudenveroisista, keskimäärin 3 kuukautta vanhoista tunnettujen merkkien autoista ja meiltä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat pienen sekä ison seurueen turvallisesti perille ympäri Linköpingin nähtävyyksiä. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla teet tyylikkään vaikutuksen matkakumppaneihisi. Tilavat maasturit selviävät hankalammistakin reittivalinnoista sekä tavarankuljetukseen soveltuvat loistavasti suuret pakettiautot. Valikoimamme löydät tarkemmin ja aina ajantasaisesti verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme, tutustu rauhassa ja valitse suosikkisi. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa autonvuokrausta Linköpingissä koskevissa kysymyksissä viikon jokaisena päivänä!
Sixt tarjoaa sujuvat kyydit reissullasi Ruotsissa

Sixt tarjoaa sujuvat kyydit reissullasi Ruotsissa

Sixt Autovuokraamo Linköping tarjoaa laadukkaat merkkiautot kilpailukykyiseen hintaan ja jo valmiiksi perusteellisesti varusteltuina. Varaustasi voit kuitenkin muokata omien tarpeidesi mukaisesti monipuolisilla lisäpalveluilla, jotka löydät kaikki eriteltyinä verkkosivuiltamme. Sixt tarjoaa sinulle vapaat ajokilometrit ja niiden seuraksi kätevä lisä onkin GPS-navigaattori, joka vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta entistä enemmän. Jos matkustat usean innokkaan kuskin kanssa, lisää varaukseen ihmeessä lisäkuljettaja ja jaa ajokilometrit kaverin kanssa. Pienten lasten kanssa matkustaessa on hyvä varautua turvallisilla lastenistuimilla, jotta koko perhe matkustaa hyvillä mielin. Maksaessasi varauksen vasta noudettaessa voit tehdä muutokset ja peruutukset varaukseen maksutta. Tästä toimipisteestä voit myös noutaa sekä palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti. Ystävällisesti pyydämme huomioimaan varausta tehdessäsi, että tarjoamme vuokra-auton Linköpingissä valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä mallia emme voi etukäteen luvata. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksen rauhassa etukäteen, jotta tuleva vuokra-autosi odottaa sinua jo valmiina kohteessa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Linköping

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Linköping?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Linköping sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Linköping.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Linköping?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 287 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Linköping

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Linköping?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Linköping?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?