Auton vuokraus toimipisteestä Linköping Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Linköping Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Linköping Päärautatieasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Linköping Päärautatieasema

Osoite

Park Hotel, Järnvägsgatan 6, 58222 Linköping, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Linköping Päärautatieasema

Nauti Linköpingistä enemmän Sixtin vuokra-autolla

Nauti Linköpingistä enemmän Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Linköping Päärautatieasema odottaa matkailijoita ja tarjoaa heille laajan merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki vuokra-automme Linköping Päärautatieaseman toimipisteessä ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja, tunnettujen merkkien ajoneuvoja. Toimipisteemme löydät nimensä mukaisesti Ruotsista, Linköpingin kaupungista, rautatieaseman vieressä sijaitsevasta Park Hotelista. Sixtin vuokra-auto Linköping Päärautatieaseman toimipisteestämme onkin helppo noutaa vaikka samantien kaupunkiin junalla saapuessa tai majoittuessa kyseisessä hotellissa. Kaupungin keskustasta matkaat toimipisteeseen jalan noin 10 minuutissa. Kaupungista on helppo jatkaa eteenpäin Ruotsia, kun alla on Sixtin vuokra-auto. Vuokra-autojemme valikoima on laaja ja siihen tutustut parhaiten verkkosivujemme kautta, josta voit myös tehdä varauksen helposti. Suositut henkilöautot ja farmarit kuljettavat isommankin seurueen paikasta toiseen taloudellisesti. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla koet unohtumattomat kyydit vaikka ympäri Ruotsia. Tilavilla maastureilla taas pääset seikkailemaan, sillä näillä ajoneuvoilla taittuu haastavammatkin maastot. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä!
Koe Ruotsi monipuolisesti Sixtin vuokra-autolla

Koe Ruotsi monipuolisesti Sixtin vuokra-autolla

Perusteellisesti varustellut ja laadukkaat vuokra-autot löydät Sixt Autovuokraamo Linköping Päärautatieasemalta. Meiltä löydät myös monipuoliset lisäpalvelut joilla on helppo muokata varauksesta itselleen sopiva. Tarjoamme käyttöösi vapaat ajokilometrit ja näiden kanssa mukava lisä on kätevä GPS-navigaattori, jonka avulla suunnistat vaivattomammin ja keskityt entistä enemmän ajonautintoon. Jos kyydissä on useampi innokas kuski on varaukseen helppo lisätä lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan Sixt-ajomukavuuden. Pienten lasten kanssa matkustaessa suosittelemme lastenistuimia, jotta perheen pienimmätkin matkustavat turvallisesti. Jotta autonvuokraus Linköping Päärautatieaseman toimipisteestä olisi mahdollimman sujuvaa, voit noutaa ja palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti. Pyydämme huomioimaan varausta tehdessä, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä emme voi etukäteen varata. Maksaessasi varauksen vasta noutaessa voit tehdä muutokset sekä peruutuksen maksutta. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Linköping Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Linköping Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Linköping Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Linköping Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Linköping Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 36 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Linköping Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Linköping Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Linköping Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?