Auton vuokraus toimipisteestä Linköping Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Linköping Lentoasema

Osoite

Linköping Flygplats, 582 78 Linköping, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
04:30 - 17:00 22:45 - 00:00
La
04:30 - 07:00 15:45 - 19:00 22:45 - 00:00
Su
04:30 - 07:00 15:00 - 18:00 22:45 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Linköping Lentoasema

Autonvuokraus Linköpingin lentokentällä

Autonvuokraus Linköpingin lentokentällä

Sixt autovuokraamo Linköpingin lentoasemalla tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja. Autonvuokrauksen toimipisteestämme Linköpingin lentokentältä voit vuokrata henkilöautoja moniin eri tarkoituksiin. Matkustaville perheille suosittelemme farmareita, maasturi taas on hyvä valinta, jos aiot tutustua maaseutuun vaikkapa mökkeilyn merkeissä. Valikoimistamme löytyy myös avoautoja ja urheiluautoja vaativaankin makuun. Voit noutaa vuokra-auton mihin tahansa aikaan vuorokaudesta 24 h nouto -palvelustamme. Jos tarvitset vuokra-autoosi lisävarusteita, kuten lastenistuimen tai GPS-navigaattorin, ota hyvissä ajoin yhteys asiakaspalveluumme. Samalla voit tiedustella Sixtin tarjouksia ja lisäpalveluita, kuten vapaita ajokilometrejä, vakuuksia ja ajo-oikeutta toiselle kuskille. Tarjoamme käyttöösi laadukkaita vuokra-autoja eri kokoluokissa, mutta huomaathan, ettemme voi luvata tietyn merkin tai mallin saatavuutta, ainoastaan valitsemasi kokoluokan.
Vuokra-autot kätevästi Linköpingin lentoasemalta

Vuokra-autot kätevästi Linköpingin lentoasemalta

Linköpingin lentokenttä (LPI) sijaitsee vain viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka kentän ja keskustan välillä kestää vuokra-autolla vain muutaman minuutin. Pääset helposti ja nopeasti maanteille ja valtateille, joilta on yhteys E4:lle. Kun haluat liikkua kaupungissa tai sen ympäristössä oman aikataulusi mukaan, sinun kannattaa varata vuokra-auto Linköping Lentoasema palvelupisteestämme. Vuokra-auton nouto ja palautus sujuvat vaivattomasti pienen lentokentän alueella. Löydät Sixt-toimipisteitä myös kaupungin keskustasta, esimerkiksi rautatieasemalta, jonne voit jättää vuokra-autosi, jos haluat jatkaa matkaasi junalla.
Ota matkakohteeksi yksi Ruotsin kauneimmista kaupungeista

Ota matkakohteeksi yksi Ruotsin kauneimmista kaupungeista

Linköping on Itä-Götanmaan läänin vireä pääkaupunki, jota ympäröi kaunis ja vehreä luonto. Neljänsadantuhannen asukkaan kaupunki tunnetaan hyvin sekä opiskelu- että matkailukaupunkina, joka houkuttelee turisteja etenkin kesäaikaan. Hyvien tieyhteyksien ansiosta sinun on helppo tutustua paikallisiin nähtävyyksiin tai matkustaa kauemmaksikin. Esimerkiksi Tukholmaan ajaa vajaassa parissa tunnissa. Lämpimällä säällä kannattaa viettää päivä pienen Roxen-järven rannalla aivan kaupungin tuntumassa tai ajaa hieman kauemmaksi Vättern-järvelle. Yksi hienoimia tutustumiskohteita on Linköpingin vanha kaupunki, jonka tuntumasta löydät pysäköintipaikkoja. Vanhat puutalot muodostavat ulkoilmamuseon, jossa voit tutustua vanhoihin puoteihin, pistäytyä poliisimuseossa tai nauttia päiväkahvit idyllisissä kahviloissa. Lähiseudun matkakohteista yksi suosituimpia on Kolmårdenin eläintarha safaripuistoineen. Pääset sinne kätevästi, kun varaat ajoneuvosi autonvuokrauksestamme Linköpingin lentoasemalta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Linköping Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Linköping Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Linköping Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Linköping Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Linköping Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 44 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Linköping Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Linköping Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Linköping Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?