Auton vuokraus alueella Linköping

 

Palvelumme toimipisteessä Linköping

Autonvuokraus Linköpingissä sujuu helposti Sixt Autovuokraamosta

Autonvuokraus Linköpingissä sujuu helposti Sixt Autovuokraamosta

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoihin Linköpingissä! Meiltä löydät vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin, aina kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimaamme kuuluvat niin taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, näyttävät urheiluautot kuin kaikkiin olosuhteisiin sopivat maasturitkin. Olit liikkeellä sitten yksin, kaksin, kaveriporukassa tai perheen kanssa, löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Kattavan lisäpalveluvalikoimamme ansiosta voit edelleen muokata valitsemastasi vuokra-autosta juuri sinulle sopivan. Tutustu siis Sixt Linköpingin valikoimaan ja vuokraa auto, jolla tutustut Linköpingiin ja sen mielenkiintoisiin lähialueisiin helposti ja kätevästi. Autovuokraamomme Linköpingissä varmistavat, että matkasi Linköpingiin sujuu mahdollisimman mukavasti. Vuokra-auto Linköpingissä tarjoaa sinulle helpon tavan liikkua paikasta toiseen ja tehdä päiväretkiä muihin Ruotsin kiinnostaviin kohteisiin. Vuokra-autolla et ole juna- tai bussiaikataulujen rajoittama, vaan kuljet vaivatta minne haluat, milloin haluat. Valitse laadukkaasta valikoimastamme sinulle sopiva vuokra-auto ja pian olet jo matkalla. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että pystymme takaamaan vain, että saat käyttöösi valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Autokategorian lisäksi voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, jonka avulla pysyt helposti kartalla, tai lastenistuimen, joka pitää huolta perheen pienimpien turvallisuudesta. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Linköpingissä tai muualla, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Osaava ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä.
Koe Linköping ja sen ympäristö Sixtin vuokra-autolla

Koe Linköping ja sen ympäristö Sixtin vuokra-autolla

Noin 160.000 asukkaan Linköping on hurmaava yliopistokaupunki, jossa on kotoisa tunnelma, mutta samaan aikaan paljon nähtävää ja koettavaa. Linköpingissä vieraillessaan kannattaa tutustua esimerkiksi Linköpingin kauniiseen katedraaliin, jonka historia ulottuu aina 1100-luvulle asti. Katedraalin läheisyydessä sijaitsee myös Linköpingin linna, joka on niin ikään vierailun arvoinen kohde. Vuokra-autolla vierailet helposti myös hieman ydinkeskustan ulkopuolella sijaitsevassa ulkoilmamuseo Gamla Linköpingissä, jossa pääset näkemään, millaista elämä Ruotsissa oli ennen. Linköping on kätevän etäisyyden päässä myös muista mielenkiintoisista Ruotsin kaupunkikohteista, kuten Norrköpingistä, Jönköpingistä ja Örebrosta, joihin on vuokra-autolla helppo tutustua esimerkiksi päiväretken merkeissä Linköpingistä käsin. Ajaapa Linköpingistä vain muutamassa tunnissa myös Ruotsin pääkaupunkiin Tukholmaankin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Linköping

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Linköping?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Linköping sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Linköping.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Linköping?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Linköping. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 368 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Linköping

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Linköping?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Linköping?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Linköping?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?