Auton vuokraus toimipisteestä Linköping/Holmgrens Bil

 

Ohjeet toimipisteeseen Linköping/Holmgrens Bil

Osoite

Gudmundsgatan 11, 582 78 Linköping, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Linköping/Holmgrens Bil

Sixt tarjoaa mukavat kyydit matkallasi Linköpingissä

Sixt tarjoaa mukavat kyydit matkallasi Linköpingissä

Mikäli tiedossa on loma- tai työmatka Ruotsin Linköpingiin, kannattaa suunnata Sixt Autovuokraamo Holmgrens Bil Linköpingiin ja noutaa sieltä juuri itselleen sopiva hyvin varusteltu vuokra-auto. Toimipisteemme sijaitsee kätevien kulkuyhteyksien päässä E4-valtatien varrella, joten sinne voitkin helposti saapua julkisilla kulkuneuvoilla tai taksilla. Vuokra-autojemme valikoima on laaja ja meiltä löytyy aina uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat merkkiautot kilpailukykyiseen hintaan. Koko perhe matkaa mukavilla henkilöautoilla ja farmareilla taloudellisesti ympäri Linköpingin nähtävyyksiä. Työtapaamisiin saavut taas näyttävästi urheilu- ja avoautoilla. Tilantarpeeseen meiltä löytyy tilavat maasturit, joilla taittuvat helposti reitit kuin reitit, ja tavarankuljetusta varten kannattaa tutustua pakettiautovalikoimaamme. Koko vuokra-autovalikoimaamme koskien Holmgrens Bil Linköping -toimipistettämme tutustut helpoiten verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme, sieltä voit tehdä myös varauksen helposti. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä mahdollisten kysymysten suhteen, joten älä epäröi olla yhteydessä!
Koe Linköping monipuolisemmin Sixtin vuokra-autolla

Koe Linköping monipuolisemmin Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Holmgrens Bil Linköping -toimipisteestämme tuo valittavaksesi kattavan valikoiman merkkiautoja aina kilpailukykyiseen hintaan ja jo valmiiksi perusteellisesti varusteltuina. Varausta saat muokattua mielesi mukaan, kun lisäät siihen monipuolisia lisäpalveluitamme. Pienten lasten kanssa matkustaessa suosittelemme lisäämään varaukseen laadukkaat lastenistuimet, jotta perheen pienimmätkin matkaavat turvallisesti. GPS-navigaattori on jokaisen kuskin ystävä, sillä se vapauttaa kätesi kartalta ja neuvoo sujuvimmat reitit ja näin ollen voitkin keskittyä entistä enemmän ajonautintoon. Lisäkuljettajan voi myös helposti lisätä varaukseen jo etukäteen, jos matkassa on mukana useampi innokas kuski ja ajonautinnon haluaa jakaa ystävien kesken. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat tutustumisen arvoisia, sillä ne tuovat ajomatkoille lisää mielenrauhaa. Huomioithan varausta tehdessäsi, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme varaa. Maksaessasi varauksen vasta ajoneuvoa noudettaessa tarjoamme varaukseen maksuttomat muutokset sekä mahdollisen peruutuksen. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi rauhassa jo etukäteen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Linköping/Holmgrens Bil

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Linköping/Holmgrens Bil.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Linköping/Holmgrens Bil?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Linköping/Holmgrens Bil?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Linköping/Holmgrens Bil syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Linköping/Holmgrens Bil

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Linköping/Holmgrens Bil?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?