Auton vuokraus toimipisteestä Norrköping Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Norrköping Lentoasema

Osoite

Kungsaengsens Flygplats, 603 61 Norrköping, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Norrköping Lentoasema

Tervetuloa Sixt-autovuokraamoon Norrköpingin lentokentälle

Tervetuloa Sixt-autovuokraamoon Norrköpingin lentokentälle

Norrköpingin lentokenttä tunnetaan Ruotsissa Kungsängenin lentokenttänä ja on kansainvälinen lentokenttä vain kolme kilometriä itään Norrköpingin keskustasta. Tarjoamme edulliset hinnat useisiin uusiin automalleihin. Mikäli etsit avoautoa, nelivetoa tai pienempää autoa, Sixt autovuokraamolla Norrköpingin lentokentällä on oikea auto sinun tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsee lentokentän sisällä joka on vain 10 minuutin päässä Norrköpingin keskustasta. Norrköping kuuluu Linköpingin kanssa samaan alueeseen, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet ostosten tekoon ja ulkoilma aktiviteetteihin. Norrköpingin lentokenttä (NRK) tarjoaa 16 eri matkustuskohdetta ja on ollut vuodesta 2006 lähtien Norrköpingin kunnan omistuksessa. Norrköpingin lentokenttä avattiin vuonna 1934 ja on Ruotsin vanhin kaupallinen lentokenttä. Norrköpingistä voit lentää kuutena päivänä viikosta ympäri maailmaa. Helsingin kautta Flybe:llä tai Finnairilla ja Kööpenhaminan kautta SAS:llä tai DAT:lla. Apollo, Fritidsresor, Solresor, Turkieresor tai Ving voi järjestää matkasi Kungsängenin lentokentältä.Kesäsesonkina lentokentältä voi matkustaa suoraan Antalyaan, Kroatiaan, Kyprokselle, Azoreille, Roodokselle, Kreetalle ja Mallorcalle. Talvisesonkina Lentoja on Gran Canarialle, Teneriffalle, Kap Verdelle, Meksikoon, Madeiralle, Fuerteventuraan ja Egyptiin. Norrköpåingin lentokentältä lentää myös rahtilento New Yorkiin Reykjavikin kautta. Tavaran kuljetukseen Ruotsissa Sixtillä on tarjota pakettiautoja moneen erilaiseen kuljetustarpeeseen.
Business ja turismi

Business ja turismi

Suurimmat yritykset Norrköpingissä ovat Holmen AB, Billerud Skärblacka AB, E.ON, Servera R&S AB ja kalastajakylän hallitus. Näihin yrityksiin pääset helposti Sixtin vuokra-autolla Norrköpingin lentokentältä. Vieraillessasi Norrköpingissä käytä tilaisuus hyväksesi vierailla Götan kanavalla Söderköpingissä. Urheilusta kiinnostuneille löytyy suuri ulkoilmaurheilupuisto, joka toimii myös jalkapalloseura Norrköping IFK:n kotiareenana. Kesäkuussa järjestettävällä musiikkifestivaali Bråvalla on nähty esiintymässä esimerkiksi Iron Maiden, Kings of Leon, Kanye West, Axwell, Ingrosso ja monia muita. Mitä ikinä haluatkaan tehdä vieraillessasi Norrköpingissä, Sixtiltä löydät sopivan auton tarpeisiisi.Tervetuloa Sixt Norrköpingiin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Norrköping Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Norrköping Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Norrköping Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Norrköping Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Norrköping Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Norrköping Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Norrköping Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?