Auton vuokraus toimipisteestä Tukholma Skavstan Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Tukholma Skavstan Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tukholma Skavstan Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tukholma Skavstan Lentoasema

Osoite

General Schybergs Väg 22, 611 92 Nyköping, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 22:00
La - Su
08:30 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
08:30 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Tukholma Skavstan Lentoasema

Tervetuloa Sixt-autovuokraamoon Tukholman Skavstan lentokentälle

Tervetuloa Sixt-autovuokraamoon Tukholman Skavstan lentokentälle

Toimipisteemme sijaitsee lentokentän sisällä, josta voimme järjestää teille vuokra-auton tai minibussin. Tukholman Skavstan (NYO) lentokenttä sijaitsee vain 7 minuutin päässä Nyköpingistä ja on noin 1,5 tunnin päässä Tukholman Arlandan lentokentästä. Tukholman Skavstan lentokenttä on Ruotsin kolmanneksi suurin. Skavstan lentokentällä toimiviin lentoyhtiöihin kuuluu Ryanair, Wizz Air ja Gotlandsflyg. Tarjoamme edulliset hinnat useisiin uusiin automalleihin. Mikäli etsit avoautoa, nelivetoa tai pienempää autoa, Sixt autovuokraamolla Tukholman Skavstan lentokentällä on oikea auto sinun tarpeisiin.
Nähtävyyttä Norrköpingissä

Nähtävyyttä Norrköpingissä

Matkaa Skavstan lentokentältä Kolmgårdenin eläintarhaan on noin 40 minuuttia ja mikäli matkustatte ryhmänä, voitte vuokrata meiltä minibussin. Voitte nauttia Ruotsin vehreästä rannikosta ja ajaa vaikka Trosan rannikkoalueille, tai kävellä Stendörrenin luonnonsuojelualueella, tai nauttia monista Södermanlandin huviloista.Nyköpingin läntisellä Storgatanin ostoskadulla voit kierrellä läpi kauppojen ja ostoskeskusten. Itäiselle pääkadulle pääset sekä jalan, että autolla. Sieltä löydät valikoiman pieniä kauppoja joista löytyy taidetta, sisustusliikkeitä ja designer-vaateliikkeitä.Suuret yrityksen Nyköpingin alueella ovat mm. Schneider Electric Swede AB, Studsvik AB, SAAB, Ebersprächer Exhaust Technology Sweden AB ja ABB Cewe -Control. Palvelemme niin yritysasiakkaita, kuin myös yksityisasiakkaita. Vuokra-auton voi noutaa Tukholman Skavstan lentokentältä ja palauttaa kaikkiin edellä mainittuihin yrityksiin Nyköpingissä.Nyköpingillä on enemmän tarjottavaa kuin vain pääkaupunki. Valokuvauksellisia kyliä Nyköpingin alueella ovat muunmuassa: Stigtomta, Navekarn, Jönåkersvägen, Tystberga, Stavsjö ja Ålberga. Jokaisessa kylässä on omanlaisensa viehätys.
Viisi suosituinta paikkaa vierailla vuokra-autolla

Viisi suosituinta paikkaa vierailla vuokra-autolla

1) Kolmgårdenin eläintarha - Kolmgårdenissa näät villieläimiä viidakoista, vuorilta, metsistä, savanneilta ja valtameristä. Käytä hyväksi mahdollisuus päästä näkemään vaikuttava delfiini esitys.2) Trosa - Nauti auringosta ja käy meressä uimassa tänä kesänä Tromsassa. Havsbadshotellilta löytyy ranta, laituri, kallioita, uimahyppytorni ja hyvin varusteltu kioski. 3) Stendörren - tarjoaa mahdollisuuden päästä nauttimaan ja seikkailemaan Sörmlandin saaristosta ilman venettä. Riippusillat johtavat saarille ja polkuja pitkin pääset näköalatornille ja grillaus-alueelle. 4) Nyköpingsån - Nyköpingin joki kiemurtelee kaupungin läpi ja laskeutuu Stadsfjärdenin lahteen. Voit kävellä pitkin veistoksellisia katuja ja pysähtyä ihailemaan historiallisia kohteita. 5) Riista ja konferenssi - Lyhyen matkan päässä moottoritiestä Nyköpingin ja Norrköpingin välissä sijaitsee kaunis Virån mylly. Täältä löydät viimeisimmät metsästystarvikkeet ja jännittävät konferenssitilat. Alue tunnetaan villinä kasvavasta valkosipulistaan, mikäli kaipaat inspiraatiota ruoanlaittoon.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tukholma Skavstan Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tukholma Skavstan Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tukholma Skavstan Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tukholma Skavstan Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tukholma Skavstan Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 165 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tukholma Skavstan Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tukholma Skavstan Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tukholma Skavstan Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?