Auton vuokraus alueella Norrköping

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Norrköping

Sixtin autovuokraamot Norrköpingissä

Sixtin autovuokraamot Norrköpingissä

Sixtin autovuokraamo Norrköpingissä on oikea osoite, kun matkailet Keski-Ruotsissa ja tarvitset laadukkaan vuokra-auton. Löydät vuokrauspisteemme palveluineen helposti lentokentältä ja saat nopeasti käyttöösi mieleisesi ajoneuvon. Tarjoamme sinulle laajan autovalikoiman, josta löydät henkilöautoja eri kategorioissa. Autonvuokraus sujuu vaivattomasti verkkosivuillamme, joilta näet, millainen autokalusto meillä on tarjota haluamassasi toimipisteessä. Saavuitpa Norrköpingiin lentäen tai junalla, matkasi jatkuu mukavasti vuokra-autolla. Matkalaukut mahtuvat niin farmariin kuin keskikokoiseen henkilöautoonkin. Vähin tavaroin matkustava voi valita avoauton tai elegantin urheiluauton. Liikematkaajille suosittelemme tyylikkäitä kaupunkiautojamme. Huomaathan, ettemme voi taata tietyn automerkin tai mallin saatavuutta, vaan ainoastaan ajoneuvokategorian. Jos tarvitset vuokra-autoosi lisävarusteita, kuten lastenistuimen tai GPS-navigaattorin, ota yhteyttä toimipisteeseemme hyvissä ajoin, jotta voimme varmistaa, että haluamasi varusteet ovat saatavilla. Vakuutuksista ja lisäkuljettajamahdollisuudesta saat tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme. Toimipisteessämme Autonvuokraus Norrköping lentokenttä voit noutaa ja palauttaa auton myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Huomaathan, että rautatieaseman toimipisteestämme voit noutaa auton 24 h vuorokaudessa, mutta Werkstan ja Proauto BMW:n pisteissä ainoastaan palauttaa. Tarkistathan kunkin liikkeen aukioloajat verkkosivuiltamme.
Vuokra-autolla Norrköpingin kauniissa ympäristössä

Vuokra-autolla Norrköpingin kauniissa ympäristössä

Norrköpingin kunta sijaitsee Itä-Götanmaalla, Ruotsin ainoaksi vuonoksi kutsutun Bråvikenin perällä Motalanvirran molemmin puolin. Liikkuminen alueella sujuu mukavimmin autolla, sillä etäisyydet nähtävyyksien ja luonnonkohteiden välillä ovat pitkähköt. Autonvuokraus Norrköpingistä on kätevä tapa saada matka sujumaan, olitpa sitten liikematkalla tai lomareissulla. Lomailijan kannattaa tutustua Kolmårdenin eläinpuistoon kaupungin pohjoispuolella. Modernin köysiradan ansiosta pääset todella lähelle villieläimiä. Vuokra-autolla Norrköpingissä liikkuva matkaaja pääsee kätevästi tutustumaan myös Götan kanavaan, joka järvien ja jokien kautta yhdistää Itämeren Pohjanmereen. Päiväristeily kanavalla ja lounas laivalla ovat hienoja kokemuksia turisteille, mutta saavat myös liikelounaan sujumaan rattoisasti. Myös Norrköpingin vanhaan keskustaan kannattaa tutustua. Tällöin vuokra-auto on parasta jättää parkkipaikalle, joita löytyy sekä kävelykatujen tuntumasta että kauempaa keskustasta. Gamla Torgetin ympäristöstä löydät kauniita, parisataa vuotta vanhoja rakennuksia. Drottningsgatan johdattaa sinut rautatieasemalta taidemuseoon.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Norrköping
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Norrköping?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Norrköping sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Norrköping.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Norrköping?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Norrköping. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 176 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Norrköping

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Norrköping?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Norrköping?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Norrköping?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?