Auton vuokraus alueella Finspång

 

Palvelumme toimipisteessä Finspång

Nauti matkastasi täysilla Sixtin vuokra-autolla

Nauti matkastasi täysilla Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Finspång toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Meiltä on saatavana laadukkaat ja edulliset autot jokaisen tarpeeseen, joten oletpa sitten lomamatkalla tai liikeasioissa liikenteessä, Sixtin vuokra-auto vie sinut perille. Autovalikoimaamme kuuluu tunnettujen merkkien uusimmat autot ja tarpeistasi riippuen voit valita, haluatko taittaa matkasi käytännöllisen henkilö- tai farmariauton kyydissä, näyttävän avo- tai urheiluauton ratissa vai tarvitsetko enemmän tilaa ja haluat allesi maasturin tai kenties pakettiauton. Nämä kaikki löytyvät Sixt Autovuokraamo Finspångista ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään tekemään oikean ratkaisun juuri sinulle, jotta saat reissustasi mahdollisimman paljon irti.Sixtin vuokra-autolla et ole pysähdyksissä vain yhdessä kaupungissa, vaan pääset halutessasi tutustumaan myös lähialueisiin tai muualle Ruotsiin. Pääset myös valitsemaan autokategorian millaisen auton haluat vuokrata, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi sinulle etukäteen luvata. Autovalikoimamme koostuu laadukkaista, tunnettujen merkkien autoista ja kaikkiin autoihin on lisättävissä tarvittavat lisäpalvelut. Jos matkustat lasten kanssa, on autoon hyvä lisätä käytännölliset lastenistuimet tai jos Ruotsi kiehtoo sinua ja haluat tutustua siihen perusteellisesti, voidaan autoon lisätä GPS-navigaattori, joka ohjaa sinut turvallisesti perille. Myös kätevä vakuutus voi tuoda mielenrauhaa. Jotta auton nouto olisi mahdollisimman helppoa, voit noutaa autonvuokrauspisteestämme Finspångista autosi 24 h vuorokaudessa eli voit sopia haluamasi ajan noudolle, jotta pääset nauttimaan vuokra-auton kyydistä mihin aikaan haluat. Luotettava ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!
Finspångin tiet kutsuvat vuokra-autoilijaa

Finspångin tiet kutsuvat vuokra-autoilijaa

Finspång on monipuolinen pieni kaupunki, josta löytyy tarvittavat palvelut ja joka tarjoaa hyvät yhteydet lähteä tutkimaan myös muita ruotsalaisia kaupunkeja kätevästi Sixtin vuokra-auton ratissa. Suosittu kohde alueella on Finspångin linna, joka toimii nykyisin myös hotellina sekä kätevänä liiketapaamispaikkana. Myös kaunis Pyhän Marian kirkko on vierailemisen arvoinen paikka. Vuokraamalla auton Sixt Atuovuokraamosta Finspångista pääset kokemaan nämä kaikki ja vielä enemmän, sillä autoosi kuuluvat vapaat ajokilometrit mahdollistavat tutustumiskierrokset ympäri Finspångia ja sen lähialueita helposti sekä nopeasti. Ota siis allesi edullinen Sixtin vuokra-auto Finspångista.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Finspång

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Finspång?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Finspång sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Finspång.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Finspång?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Finspång. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 10 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Finspång

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Finspång?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Finspång?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Finspång?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Finspång

Näytä lisää