Autonvuokraus
Göteborg
Piilota
Ruotsi // Göteborg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Göteborg

Sixt autovuokraamo Göteborgissa toivottaa sinut tervetulleeksi Ruotsiin. Neljä toimipistettämme tarjoaa sinulle erinomaiset vuokrauspalvelut, kun etsit juuri sinulle sopivaa ajoneuvoa yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Liikkeemme Göteborgin lentokentällä ja keskusrautatieasemalla ovat matkailijalle tärkeimmät toimipisteet. Autovalikoimamme on laaja ja autokalusto laadukasta. Autonvuokraus onkin kätevä tapa liikkua sekä työmatkalla että vapaa-aikana. Valitsemallasi vuokra-autolla pääset helposti tutustumaan kaupunkiin ja sen lähiseutuun.

 
 • Göteborg Lentoasema Landvetter
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.09:00 - 16:00
  su.12:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Göteborg Päärautatieasema
  Nils Ericsonsplatsen 4
  41103 Göteborg

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 15:00
  su.12:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Göteborg Lentoasema Landvetter

  Sixt Autonvuokraus
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.09:00 - 16:00
  su.12:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Göteborg Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Nils Ericsonsplatsen 4
  41103 Göteborg

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 15:00
  su.12:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt vuokra-autot Göteborgissa

Autonvuokraus Göteborgissa on nopeaa ja vaivatonta, sillä voit varata haluamasi ajoneuvokategorian jo ennen matkaasi internet-sivuiltamme. Meiltä löydät niin luksusautoja ja tyylikkäitä urheiluautoja kuin pienempiä henkilöautojakin. Myös maasturit ja nelivedot kuuluvat autovalikoimaamme, ja niitä suosittelemmekin lomailijoille, joita kiinnostaa tutustua Göteborgia ympäröivään maaseutuun. Huomaathan, että voit varata ainoastaan auton kategorian, emmekä voi varmuudella luvata tietyn merkin tai mallin saatavuutta. Toimipisteessämme Landvetterin lentokentällä voit palauttaa vuokra-auton 24 tuntia vuorokaudessa, autovuokraamoissamme Göteborg Centralstation ja BMW Bilia Group voit aukioloaikojemme ulkopuolella ainoastaan noutaa auton. Tarkasta voimassa olevat aukioloaikamme verkkosivuiltamme. Jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi vakuutuksista tai tarvitset vuokra-autoosi lisävarusteita kuten navigaattorin tai lastenistuimen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Autonvuokraus Göteborgissa tekee matkasta mukavan

Pohjois-Atlantin rannalla sijaitseva Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki, joka tunnetaan erityisesti teollisuudesta ja merenkulusta. Sen perinteikäs yliopisto vetää puoleensa useiden eri alojen opiskelijoita ja tutkijoita. Kaupungin sijainti ja erinomaiset majoitus- ja ruokapalvelut tarjoavat miellyttävät puitteet niin kongresseille kuin liikeneuvotteluillekin. Vuokra-autolla Göteborg tulee tutuksi paitsi liikematkalaiselle myös lomailijalle, joka haluaa liikkua vapaasti paikasta toiseen. Kaupunginteatteri ja taidemuseot tarjoavat kiinnostavaa nähtävää kulttuurin ystäville, ruokakulttuuria löytyy päivin ja öin keskustan lähialueiden kortteleista. Vuokra-autolla pääset kätevästi tutustumaan myös keskustan ulkopuolella sijaitsevaan Linnén kaupunginosaan, joka on oiva tutustumiskohde luonnon ja luonnontieteiden ystävälle, sillä sieltä löytyvät viihtyisä Slottskogen-puisto, kasvitieteellinen puutarha sekä luonnonhistoriallinen museo. Suositeltava päiväretkikohde on vaikkapa Strömstadin idyllinen kalastajakylä, jonne on Göteborgin keskustasta noin tunnin ajomatka.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service