Autonvuokraus
Göteborg Päärautatieasema
Piilota
Ruotsi // Göteborg // Göteborg Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Göteborg Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Nils Ericsonsplatsen 4
  41103 Göteborg SE +46-317601040
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: GOTX01
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 19:00
la.08:00 - 15:00
su.12:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 13:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Matka Göteborgissa taittuu kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Oletko matkustamassa Göteborgiin? Matka alkaa kätevästi hankkimalla vuokra-auto kilpailukykyiseen hintaan Sixt Autovuokraamo Göteborg Rautatieasemalta. Sixtin vuokra-auto tuo matkaasi joustavuutta ja voit tutustua Göteborgiin ja sen lähialueisiin haluamassasi aikataulussa ja saat siten matkastasi enemmän irti. Göteborgin rautatieaseman toimipisteemme löydät helposti aseman eteläpuolelta, aivan First Hotel G:n vierestä. Sixt Göteborf Rautatieaseman vuokra-autolla matkustat joustavasti Göteborgissa, ja koska voit päättää vapaasti vuokra-auton nouto- ja palautusajan, voit aloittaa ja päättää matkasi joustavasti juuri sinulle sopivaan aikaan. Tämän lisäksi vuokra-auton voi myös palauttaa vaihtoehtoiseen osoitteeseen Göteborgissa. Göteborgin rautatieaseman toimipisteemme autokalustosta löydät matkaasi sopivan automallin ja lisäpalvelut, oletpa sitten työmatkalla tai lomamatkalla, yksin tai suuremman ryhmän kanssa. Valikoimastamme löytyvät kätevät ja taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit ja maasturit sekä urheilu- ja avoautot, jos haluat matkustaa tyylillä.

Koe viehättävä Göteborg ja lähialueet Sixtin vuokra-autolla

Valitse lisäksi tarvitsemasi lisäpalvelut varaukseesi monipuolisesta palveluvalikoimastamme, jossa on saatavana esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan reittivalintoja, lasten turvaistuimet ja korokkkeet perheen pienokaisten matkan turvaamiseksi, tavaratelineet sekä erilaisia lisävakuutuksia. Mikäli matkaseurueestanne löytyy useampi kuljettaja ja haluatte vaihdella ajovuoroja, voi vuokraukseen lisätä myös lisäkuljettajapalvelun.

Autonvuokrauksen Sixt Göteborg Rautatieasemalla voi hoitaa kätevästi jo ennen matkaa verkkosivuiltamme, mobiilisovelluksessamme tai puhelimitse. Sivuiltamme löydät autovalikoimamme kategorioittain jaoteltuna, luotettavimmilta merkeiltä ja keskimäärin vain kolmen kuukauden ikäisinä. Samalla voit valita varaukseesi lisäpalvelut ja -vakuutukset, joilla saat mielenrauhaa matkallesi. Autovuokrauksen yhteydessä on mahdollista lisätä varaukseen vuokra-auto dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Huomioithan, että Sixt voi taata vain valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Auotnvuokraukseen Göteborgin Rautatieaseman toimipisteessämme sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Mikäli sinulla on kysyttävää vuokra-autoista Göteborgin Rautatieasemna toimipisteessämme tai pohdit jotakin muuta, olemme valmiita auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä. Sixt vuokra-autolla koet Göteborgin juuri sinulle sopivalla tavalla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 19:00
la.08:00 - 15:00
su.12:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Göteborg Päärautatieasema GOTX01 Nils Ericsonsplatsen 4 41103 Göteborg 57.709230, 11.972050 +46-317601040

Sixt-toimipiste Göteborg Päärautatieasema GOTX01

Nils Ericsonsplatsen 4
41103 Göteborg
 
Puhelinnro +46-317601040

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Kruthusgatan 1
411 04 Göteborg
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service