Autonvuokraus
Helsingborg
Piilota
Ruotsi // Helsingborg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Helsingborg

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Helsingborgiin! Meiltä löydät aina laadukkaat ja uudet vuokra-autot tunnetuilta automerkeiltä ja laajasta valikoimastamme löydät oikean vaihtoehdon juuri sinulle, olit sitten työ- tai lomamatkalla. Ystävällinen henkilökuntamme varmistaa, että matkasi saa laadukkaat ensimetrit ja pääset tien päälle mieluisalla menopelillä. Valikoimastamme löytyy laadukkaat ja monipuoliset henkilöautot sekä farmarit, vaativampaankin makuun sopivat maasturit, näyttävät ja vauhdikkaat urheilu- ja avoautot sekä tilantarpeeseen vastaavat pakettiautot. Vieraile verkkosivuillamme ja anna luotettavan asiakaspalvelumme auttaa valitsemaan juuri oikea ratkaisu sinulle Helsingborgissa.

 
 • Helsingborg

  Sixt Autonvuokraus
  Muskötgatan 27
  25467 Helsingborg

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Ota laadukas Sixtin vuokra-auto allesi ja nauti Helsingborgista

Haluatko keskittyä vain lomailuun tai työmatkaasi ilman ylimääräistä stressiä? Meillä on sinulle oiva ratkaisu, sillä autonvuokraus Sixtiltä Helsingborgissa tekee matkastasi mukavamman. Kaikki vuokra-automme ovat hyvin varusteltuja ja sopivat vaativaankin makuun. Takaamme sinulle vuokra-auton valitsemastasi autokategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Sixt Autovuokraamo Helsingborg tarjoaa mielellään myös ammattitaitoista apuaan ja auttaa sinua valitsemaan tarvittavat lisäpalvelut vuokra-autoosi. Vapaat kilometrit ovat käytössäsi, joten GPS-navigaattori on kätevä lisä ajoreissuja varten, jotta pääset paikasta toiseen vieläkin joutuisammin. Lasten kanssa matkustaville autoon voidaan lisätä lastenistuimet sekä lisäkuljettaja on mahdollista lisätä varaukseen, jos haluat jakaa kilometrejä toisen kuskin kanssa. Vuokra-autot Helsingborgissa saat kätevästi Sixtiltä!

Tutustu Helsingborgiin vuokra-autoillen

Helsingborg on suosittu matkailukohde Ruotsin Skånessa ja siellä on paljon tapahtumia ja nähtävää ympäri vuoden. Helsingborgissa pääset nauttimaan myös kulttuurista erilaisilla festivaaleilla ja messuilla sekä voit nauttia teatteriesityksistä Helsingborgin kaupunginteatterissa. Sixtin vuokra-autolla ajelet myös leppoisasti vierailemaan Kärnanin tornilla, joka on viimeisiä jäljellä olevia palasia kaupungin entisestä linnasta. Suosittu kohde on myös kaupungintalo, jossa viikonloppuisin saattaa nähdä monia hääpareja, sillä paikka on varsin näyttävä. Varsinkin lapsille mieluisa vierailukohde on Tropikariet, trooppinen eläintarha, jossa pääsette tutustumaan tropiikin eläimiin kaikkialta maailmasta. Myös kauniissa satamassa kannattaa käydä vierailemassa Sixt Autovuokraamo Helsingborgin vuokra-autolla. Helsingborgiin pääset parhaiten tutustumaan vuokraamalla laadukkaan auton Sixtiltä, sillä kaupungissa on paljon nähtävää ja tehtävää eri puolilla kaupunkia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service