Autonvuokraus
Kalmar Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Kalmar // Kalmar Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kalmar Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kalmar Flygplats
  392 39 Kalmar SE +46-480-492000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KLR
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 22:00
la.11:00 - 14:00
su.14:00 - 18:00
Juhlapyhä10:00 - 16:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Autonvuokraus Kalmarin lentoasemalta sujuu helposti Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Kalmarin lentoaseman ulkopuolella, helposti havaittavalla paikalla lentoaseman välittömässä läheisyydessä tarjoaa matkailijalle monipuolisen vuokra-ajoneuvovalikoiman ja luotettavaa palvelua joustavien aukioloaikojemme puitteissa. Kaikki tarjoamamme ajoneuvot on vakuutettu kattavasti jo ennalta, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään! Kun päätät hoitaa autonvuokrauksen Kalmarin lentoasemalla aukeaa sinulle mahdollisuus valita käyttöösi perinteinen ja taloudellinen henkilöauto, hieman tilavampi farmari tai alueen kauniissa maastossa luotettava maasturi. Jos taas olet esimerkiksi muuttamassa, tarjoamme käyttöösi myös pakettiautoja ja luksusta elämäänsä kaipaavien toiveet taas täytämme upeilla avo- ja urheiluautoillamme. Sinun kannattaa kuitenkin vuokra-autoa varatessasi muistaa, että tapanamme on taata kaikille asiakkaillemme aina heidän valitsemaansa ajoneuvoluokkaan kuuluva ajoneuvo juuri tietyn merkin tai mallin sijaan.

Hanki vuokra-auto Kalmarin lentoasemalta

Autonvuokraus Kalmarin lentoasemalta (KLR) sujuu helpoiten jo ennen paikalle saapumistasi. Jos varauksesi nimittäin on tehty etukäteen, voit noutaa varaamasi ajoneuvon toimipisteestämme milloin tahansa, vaikka emme olisikaan juuri silloin avoinna. Helpottaaksemme asiointiasi olemme mahdollistaneet myös vuokra-autojen palautukset ympäri vuorokauden. Myös kaupungissa sijaitsee lukuisia toimipisteitämme, mutta hankkiessasi vuokra-auton jo lentoasemalta pääset ajamaan kaupungin keskustaan nopeasti hyviä tieyhteyksiä pitkin. Lentoasema sijaitsee vain noin 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta länteen ja vuokra-autolla matka taittuukin vain muutamassa minuutissa.

Vuokra-autolla Kalmar tutuksi!

Eräs Ruotsin vanhimmista kaupungeista, maan kaakkoisosassa sijaitseva keskiaikainen merenrantakaupunki Kalmar on idyllinen ja mielenkiintoinen vierailukohde. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti nauttia sen vanhankaupungin tunnelmasta, kierrellä mielenkiintoisia museoita ja vierailla noin 800 vuotta vanhassa upeassa linnassa. Vuokra-ajoneuvo voi kuitenkin osoittautua kaupungissa hyödylliseksi hankinnaksi sillä sen avulla voit esimerkiksi ajaa nopeasti erääseen ruotsalaisten suosikkikohteeseen, kauniiseen Öölannin saareen kätevää siltaa pitkin. Lisäksi varsinkin lasten kanssa matkustavien kannattaa harkita piipahtamista Skalby 4H-gardissa, missä lapsille tarjoutuu mahdollisuus viettää aikaa erilaisten eläinten kanssa ja touhuta hauskoilla leikkipaikoilla. Aikuiset taas voivat nauttia rauhasta esimerkiksi piknik-eväitä nauttien. Helpon automatkan päässä kaupungista sijaitsevat myös kaunis Kläckebergan kirkko sekä mielenkiintoinen A world of Dinosaurs -museo, joka tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 22:00
la.11:00 - 14:00
su.14:00 - 18:00
Juhlapyhä10:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kalmar Lentoasema KLR Kalmar Flygplats 392 39 Kalmar 56.677484, 16.287314 +46-480-492000

Sixt-toimipiste Kalmar Lentoasema KLR

Kalmar Flygplats
392 39 Kalmar
 
Puhelinnro +46-480-492000

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service