Auton vuokraus toimipisteestä Kalmar

 

Ohjeet toimipisteeseen Kalmar

Osoite

Berzeliusgatan 1, 39238 Kalmar, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:00
La
10:00 - 14:00
Su
18:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Kalmar

Hoida autonvuokraus Kalmarissa helposti ja edullisesti Sixtin kautta

Hoida autonvuokraus Kalmarissa helposti ja edullisesti Sixtin kautta

Autonvuokraus Sixt Kalmarin toimipisteestä kannattaa, sillä tarjoamme monipuolisen valikoiman uusia ajoneuvoja suosituilta automerkeiltä hyvään hintaan. Sijaitsemme parin kilometrin päässä keskustasta ja sen nähtävyyksistä, kuten Kalmarin linnasta, vanhasta vesitornista ja vanhalta torilta sekä kaupungin päärautatie- ja bussiasemalta. Matkan toki taittaa kävellen, mutta useampi paikallisbussi tulee myös toimipisteemme lähelle, joten vuokra-auton noutaminen sujuu kätevästi. Lähellämme on lisäksi E22-valtatie, joten jos olet lähdössä pidemmällekin, pääset matkaan saman tien haettuasi vuokraamasi auton. Kalmarin-toimipisteessämme on saatavilla laadukkaita vuokra-autoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen, olit sitten lähtenyt reissuun yksinäsi työasioissa tai lomailemaan perheen ja ystävien kanssa. Kaipaatko pientä luksusta matkaasi vai harkitsetko autonvuokrausta Kalmarissa täysin käytännölliseltä kannalta? Meiltä löydät niin upeat premium-luokan urheilu- ja avoautot kuin näppärät ja taloudelliset henkilöautotkin, ja lisäksi valikoimiimme kuuluvat jopa yhdeksälle hengelle soveltuvat pakettiautot, tilavat farmarit sekä tehokkaat maasturit.
Sixtin vuokra-auto kuljettaa sinua turvallisesti Ruotsissa

Sixtin vuokra-auto kuljettaa sinua turvallisesti Ruotsissa

Sixt Autovuokraamon Kalmarin-toimipiste palvelee sinua ammattitaidolla kaikissa autonvuokrausta koskevissa asioissa ja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme! Autamme mielellämme vuokra-auton valinnassa sekä kerromme kattavista lisäpalveluistamme, joita on valittavanasi, jotta saat parhaan mahdollisen vuokra-autopaketin. Lisäpalveluihin voi käydä tutustumassa myös verkkosivuillamme, jossa voit myös muutamalla klikkauksella tehdä varauksen vuokra-autosta Kalmarin-toimipisteessä, kunhan muistat ottaa huomioon sen, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, emme tiettyä automallia. Suosittuja lisäpalveluitamme ovat muun muassa navigointilaite, joka ei jätä pulaan työ- tai lomamatkalla, sekä lisäkuljettajapalvelu, joka mahdollistaa useamman kuskin nimeämisen vuokrauksen ajaksi, jotta ajajan vaihto onnistuu ongelmitta. Emme ole unohtaneet myöskään lapsiperheitä, vaan meiltä löytyy kaiken ikäisille lapsille sopivat turvaistuimet tekemään matkustamisesta mahdollisimman turvallista ja miellyttävää. Jos olet automaattivaihteiston tai vähäkulutuksisen dieselmoottorin ystävä, muista klikata tämä vaihtoehto lisäpalveluksi varatessasi. Tee varaus ja Sixt-ajonautinto odottaa sinua!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kalmar

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kalmar?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kalmar sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kalmar.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kalmar?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 103 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kalmar

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kalmar?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kalmar?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kalmar

Näytä lisää