Auton vuokraus toimipisteestä Kalmar Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kalmar Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kalmar Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kalmar Lentoasema

Osoite

Kalmar Flygplats, 392 39 Kalmar, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 22:00
La
11:00 - 14:00
Su
14:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Kalmar Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Autonvuokraus Kalmarin lentoasemalta sujuu helposti Sixtiltä Sixt Autovuokraamo Kalmarin lentoaseman ulkopuolella, helposti havaittavalla paikalla lentoaseman välittömässä läheisyydessä tarjoaa matkailijalle monipuolisen vuokra-ajoneuvovalikoiman ja luotettavaa palvelua joustavien aukioloaikojemme puitteissa. Kaikki tarjoamamme ajoneuvot on vakuutettu kattavasti jo ennalta, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään! Kun päätät hoitaa autonvuokrauksen Kalmarin lentoasemalla aukeaa sinulle mahdollisuus valita käyttöösi perinteinen ja taloudellinen henkilöauto, hieman tilavampi farmari tai alueen kauniissa maastossa luotettava maasturi. Jos taas olet esimerkiksi muuttamassa, tarjoamme käyttöösi myös pakettiautoja ja luksusta elämäänsä kaipaavien toiveet taas täytämme upeilla avo- ja urheiluautoillamme. Sinun kannattaa kuitenkin vuokra-autoa varatessasi muistaa, että tapanamme on taata kaikille asiakkaillemme aina heidän valitsemaansa ajoneuvoluokkaan kuuluva ajoneuvo juuri tietyn merkin tai mallin sijaan.
Hanki vuokra-auto Kalmarin lentoasemalta

Hanki vuokra-auto Kalmarin lentoasemalta

Autonvuokraus Kalmarin lentoasemalta (KLR) sujuu helpoiten jo ennen paikalle saapumistasi. Jos varauksesi nimittäin on tehty etukäteen, voit noutaa varaamasi ajoneuvon toimipisteestämme milloin tahansa, vaikka emme olisikaan juuri silloin avoinna. Helpottaaksemme asiointiasi olemme mahdollistaneet myös vuokra-autojen palautukset ympäri vuorokauden. Myös kaupungissa sijaitsee lukuisia toimipisteitämme, mutta hankkiessasi vuokra-auton jo lentoasemalta pääset ajamaan kaupungin keskustaan nopeasti hyviä tieyhteyksiä pitkin. Lentoasema sijaitsee vain noin 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta länteen ja vuokra-autolla matka taittuukin vain muutamassa minuutissa.
Vuokra-autolla Kalmar tutuksi!

Vuokra-autolla Kalmar tutuksi!

Eräs Ruotsin vanhimmista kaupungeista, maan kaakkoisosassa sijaitseva keskiaikainen merenrantakaupunki Kalmar on idyllinen ja mielenkiintoinen vierailukohde. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti nauttia sen vanhankaupungin tunnelmasta, kierrellä mielenkiintoisia museoita ja vierailla noin 800 vuotta vanhassa upeassa linnassa. Vuokra-ajoneuvo voi kuitenkin osoittautua kaupungissa hyödylliseksi hankinnaksi sillä sen avulla voit esimerkiksi ajaa nopeasti erääseen ruotsalaisten suosikkikohteeseen, kauniiseen Öölannin saareen kätevää siltaa pitkin. Lisäksi varsinkin lasten kanssa matkustavien kannattaa harkita piipahtamista Skalby 4H-gardissa, missä lapsille tarjoutuu mahdollisuus viettää aikaa erilaisten eläinten kanssa ja touhuta hauskoilla leikkipaikoilla. Aikuiset taas voivat nauttia rauhasta esimerkiksi piknik-eväitä nauttien. Helpon automatkan päässä kaupungista sijaitsevat myös kaunis Kläckebergan kirkko sekä mielenkiintoinen A world of Dinosaurs -museo, joka tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kalmar Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kalmar Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kalmar Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kalmar Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kalmar Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 58 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kalmar Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kalmar Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kalmar Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kalmar Lentoasema

Näytä lisää