Autonvuokraus
Karlshamn/Best Western Hotel
Piilota
Ruotsi // Karlshamn // Karlshamn/Best Western Hotel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Karlshamn/Best Western Hotel: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Jannebergsvägen 2
  374 32 Karlshamn SE +46-45440010
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: XYOC01
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 16:30
 
 

Ruotsissa matkustat mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Karlsham Best Western Hotelin toimipisteessä onnistuu helposti ja miellyttävä ajomatka lomakohteeseen tai työkokoukseen voi alkaa samantien Sixtin vuokra-autolla. Sijaitsemme parin kilometrin päässä Karlshamin keskustasta, mutta voit tulla paikallisbussilla kymmenessä minuutissa palvelupisteellemme Karlshamin keskustassa sijaitsevalta juna-asemalta. Valtatie E22 kulkee aivan toimipisteemme vierestä, joten halutessasi pääset nopeasti matkaan kauemmaksikin kaupungista. Karlsham Best Western Hotel on toimipiste, jossa on saatavilla luotettavia ja turvallisia Sixt Autovuokraamon vuokra-autoja, joiden laadusta ei tingitä, joten siksi kaikki ajoneuvomme ovat korkeintaan muutaman kuukauden vanhoja. Onko matkaan lähdössä useampi henkilö tai tarvitsetko työporukan kuskaamiseen isomman kulkuneuvon? Löydät meiltä jopa yhdeksälle hengelle sopivat minibussit. Perheelle erinomainen vaihtoehto on tilava ja käytännöllinen farmariauto, kun taas yhden hengen reissulle voi riittää taloudellinen henkilöauto, ellei sitten halua panostaa ekstraa ja nauttia loistoauton kyydistä, ja sitä varten meiltä löytyvät urheilu- ja avoautot. Tutustu, tee varaus ja vuokra-autosi odottaa sinua Karlshamissa!

Vapauta itsesi aikataulujen paineesta vuokra-autolla

Eikö olekin hienoa, kun saa itse päättää aikataulunsa ja reittinsä? Sen vuoksi autonvuokraus Karlsham Best Western Hotelin toimipisteessä kannattaa, jotta olet vapaa kulkemaan kuten haluat. Sixt tarjoaa vapaat ajokilometrit ja peruspakettiin kuuluu paljon olennaisia turvia ja vakuutuksia, mutta halutessasi voit ottaa lisäksi paitsi lisäturvaa myös kattavasti erilaisia lisäpalveluita. Monen matkailijan suosikki on navigointilaite, sillä se vapauttaa sinut stressaamasta, pääsetkö ajoissa oikeaan paikkaan, ja onhan se ihanaa, kun kenenkään ei tarvitse lukea karttaa, vaan voi kuunnella vain navigaattorin ohjeita. Yksi vuokra-auto, mutta useampi kuski? Ei hätää, nimeä kaksi tai useampi kuski matkalle lisäkuljettajapalvelulla. Muista, että vuokra-auton saa myös automaattivaihteisena ja dieselmoottorilla, jos nämä ovat mieleesi. Klikkaa haluamasi lisäpalvelut mukaan autovarausta tehdessäsi, mutta otathan kuitenkin huomioon, että lupaamme vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä mallia tai merkkiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 16:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Karlshamn/Best Western Hotel XYOC01 Jannebergsvägen 2 374 32 Karlshamn 56.190392, 14.846779 +46-45440010

Sixt-toimipiste Karlshamn/Best Western Hotel XYOC01

Jannebergsvägen 2
374 32 Karlshamn
 
Puhelinnro +46-45440010

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service