Auton vuokraus toimipisteestä Kristianstad BMW

 

Suosituin kohteessa Kristianstad BMW

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kristianstad BMW alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kristianstad BMW

Osoite

Sävvägen 2, 291 59 Kristianstad, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 16:30

Palvelumme toimipisteessä Kristianstad BMW

Sixtin vuokra-autolla matka Kristianstadissa sujuu joustavammin

Sixtin vuokra-autolla matka Kristianstadissa sujuu joustavammin

Kun haaveissa on viettää tuleva työ- tai lomamatka astetta sujuvammin Ruotsissa omia aikatauluja sujuvasti seuraten, kannattaa suunnata Sixt Autovuokraamo Kristianstadiin, Förenade Bil -toimipisteeseemme. Toimipisteestämme löydät uudenveroiset, keskimäärin 3 kuukautta vanhat merkkiautot, joilla matkat taittuvat turvallisesti ja kätevästi. Meidät löydät Kristianstadista valtie E22 läheisyydestä ja paikalle saavut kaupungin keskustasta kätevästi noin 10 minuutissa julkisilla kulkuneuvoilla, sillä pysäkit sijaitsevat aivan toimipisteemme lähettyvillä. Taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla kulkee reissussa vaikka koko perhe tai kaveriporukka, näyttävät urheilu- ja avoautot taas tarjoavat unohtumattomat kyydit tyylikkyydellään. Tilavilla maastureilla taittuvat haastavammatkin reitit helposti ja tavarankuljetukseen soveltuvat suuret pakettiautot. Valikoimamme löydät verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme ja sieltä voit myös tehdä varauksen helposti. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mahdollisten kysymysten osalta viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä!
Tutustu laadukkaisiin Sixtin vuokra-autoihin ja valitse suosikkisi

Tutustu laadukkaisiin Sixtin vuokra-autoihin ja valitse suosikkisi

Sixt Autovuokraamo Kristianstad Förenade Bil tarjoaa laadukkaat merkkiautot kilpailukykyiseen hintaan ja jo valmiiksi hyvin varusteiltuina. Saat tehdä autonvuokrauksestasi Kristianstad Förenade Bil -toimipisteessämme juuri itsellesi sopivan valitsemalla tarvittavat lisäpalvelut monipuolisesta valikoimastamme. Lisäämällä varaukseen kätevän GPS-navigaattorin otat kaiken hyödyn irti tarjoamistamme vapaista ajokilometreistä ja keskityt entistä enemmän ajonautintoon, kun navigaattori hoitaa reittivalinnat puolestasi. Pienten lasten kanssa matkustaessa on hyvä varautua turvallisilla lastenistuimilla, jotta myös perheen pienimpien ajomatkat ovat laadukkaita. Mikäli matkassa on mukana useampi ajokortin haltija, suosittelemme lisäämään varaukseen lisäkuljettajan, jotta useampi pääsee nauttimaan Sixtin tarjoamasta ajomukavuudesta. Halutessasi voit lisätä varaukseen ajoneuvon dieselmoottorilla, automaattivaihteistolla tai vetokoukulla varustettuna. Suosittelemme myös tutustumaan erilaisiin lisäturvavaihtoehtomme, sillä ne tuovat ajomatkoille lisää mielenrauhaa. Huomioithan ystävällisesti varausta tehdessäsi, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Sixt on luotettava autonvuokrausfirma emmekä veloita piilokuluja, joten voit tehdä huoletta varauksesi jo vaikka tänään, niin seuraava matkasi on taas askeleen lähempänä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kristianstad BMW

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kristianstad BMW?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kristianstad BMW sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kristianstad BMW.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kristianstad BMW?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 60 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kristianstad BMW

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kristianstad BMW?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kristianstad BMW?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kristianstad BMW

Näytä lisää