Auton vuokraus toimipisteestä Kristianstad Österlen Lentoas.

 

Ohjeet toimipisteeseen Kristianstad Österlen Lentoas.

Osoite

Degebergavägen 325, 297 92 Everöd, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 16:30

Palvelumme toimipisteessä Kristianstad Österlen Lentoas.

Sixt Autovuokraamo Kristianstad-Österlen lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Kristianstad-Österlen lentokentällä

Aloita matkasi Ruotsissa hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Kristianstad-Österlen lentokentältä. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman vuokra-autoja joka matkaajan tarpeisiin. Miten olisi helppo ja taloudellinen henkilöauto, vaativaan makuun sopiva maasturi tai yhdeksän hengen minibussi? Lisäpalveluillamme, kuten GPS-navigaattorilla, lisävakuutuksilla ja lastenistuimilla, teet matkastasi vieläkin mukavamman. Sixtin kautta autonvuokraus Kristianstad-Österlen lentokentällä on turvallista ja edullista!
Helppoa autonvuokrausta Kristianstad Österlen lentokentällä

Helppoa autonvuokrausta Kristianstad Österlen lentokentällä

Kristianstad-Österlen lentokenttä, lyhennettynä KID, ja joka tunnettiin ennen Kristianstadin lentokenttänä, sijaitsee noin 15 kilometriä Kristianstadin kunnasta. Matka taittuu Sixtin vuokra-autolla noin 20 minuutissa. Kun olet hoitanut varauksen jo etukäteen joko puhelimitse taikka verkkosivujemme kautta, pääset suoraan lentokoneesta vuokra-auton rattiin. Saavutat hotellisi tai muun majapaikkasi hujauksessa ja pääset tutustumaan kaupunkiin ja sen lähiympäristöön nopeasti ja vaivattomasti. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle toivomasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Henkilökuntamme auttaa sinua paikan päällä. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Kristianstad-Österlen lentokentällä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka on avoinna viikon jokaisena päivänä.
Koe monipuolinen Kristianstad Sixtin vuokra-autolla

Koe monipuolinen Kristianstad Sixtin vuokra-autolla

Kristianstad perustettiin vuonna 1614, ja se nimettiin Tanskan kuninkaan Kristian IV:n mukaan. Nykyinen kunta sijaitsee Skoonen läänissä, ja sen alueella asuu noin 35.000 asukasta. Paikallisiin nähtävyyksiin lukeutuvat muun muassa kaksi linnaa, Bäckaskogin linna sekä Vittskövlen linna. Molemmat linnat sijaitsevat noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kristianstadista. Myös kaupungin keskusta tarjoaa paljon tehtävää ja nähtävää. Lähde vaikka tutustumaan Ruotsin kauniiseen luontoon Naturum Vattenriket -luontokeskukseen taikka nauttimaan kulttuurista johonkin kaupungin useista museoista. Kun allasi on Sixtin vuokra-auto, valinta on kokonaan sinun. Liikut näppärästi minne haluat, milloin haluat.Ottamalla Sixtin vuokra-auton allesi Kristianstadin lentokentältä mahdollistat sen, että pääset tutkimaan kaupunkia, mutta myös sen ympäristöä. Miksi et siis lähtisi vaikka vähän pidemmälle reissulle ja ottaisi suunnaksi esimerkiksi Malmön tai Helsingborgin. Matkaa kumpaankin kaupunkiin on alle sata kilometriä ja matkalla pääset ihailemaan maan kauniista luonnosta. Vuokra-autolla saat kohteesta kaiken irti, joten hyppää rattiin ja tutki kaupunkia sekä lähialueita omaan tahtiisi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kristianstad Österlen Lentoas.

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kristianstad Österlen Lentoas..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kristianstad Österlen Lentoas.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kristianstad Österlen Lentoas.?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kristianstad Österlen Lentoas. syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kristianstad Österlen Lentoas.

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kristianstad Österlen Lentoas.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kristianstad Österlen Lentoas.

Näytä lisää