Autonvuokraus
Kil
Piilota
Ruotsi // Kil
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kil

Sixt Autovuokraamo Kilissä palvelee sinua erilaisissa vuokra-autotarpeissasi. Kattava vuokra-autovalikoimamme mahdollistaa sen, että löydämme varmasti tarpeeseesi sopivan vuokra-auton valitsemallesi ajankohdalle. Isommalle matkatavaramäärälle suosittelemme keskikokoista tai isoa henkilöautoa tai farmaria. Isommalle ryhmälle on kätevintä varata tila-auto tai minibussi, sillä silloin mahdutte kaikki samaan autoon. Matkustitpa sitten yksin, perheen kanssa tai ryhmässä, niin meiltä Sixt Autovuokraamo Kilistä löytyy varmasti tarkoitustasi palveleva ajoneuvo.

 
 • Kil Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Storgatan
  665 30 Kil

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Kilin Sixt Autovuokraamon vuokra-autot kattavilla varusteilla

Helpoiten saat kuvan ajankohtaisista tarjouksista ja saatavilla olevasta valikoimastamme, kun menet verkkosivuillemme. Kaikki vuokra-automme ovat uudehkoja ja kattavasti varusteltuja. Voit valita vuokra-autosi valikoimastamme aina tarpeesi mukaisesti, sillä meiltä löytyy autoja pienikulutuksisesta pienemmästä autosta aina isoon maasturiin saakka. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata vain tietyn autokategorian varauksellesi, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokra-autosi lisäksi voit lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluita. Kartturin korvaat helposti navigaattorilla, ja turvallisuutta voit lisätä lasten turvaistuimilla. Jos olette lähdössä matkalle isommalla porukalla, voitte lisätä varauksellenne lisäkuljettajan, jolloin kaikki ajaminen ei jää vain yhden henkilön vastuulle. Verkkosivuiltamme saat aina kattavimman ja ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista autoista ja niihin saatavilla olevista lisäpalveluista ja -varusteista.

Kilin kunta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella

Kil on kunta Ruotsissa ja se sijaitsee keskisessä osassa maata, noin 25 kilometriä Karlstadista pohjoiseen. Taajaman alueella asuu noin 12.000 asukasta ja sen nimen tiedetään juontavan juurensa muinaisesta ruotsin kielestä, jossa se tarkoitti lahtea. Kunnan sijainti pienemmän Hyn-järven lahdella on varmasti syynä siihen. Kilistä on lyhyt matka Karlstadiin ja siitä pääseekin kätevästi tielle E18, jota pitkin voi ajella noin 1,5 tunnissa Örebrohon saakka. Golfia pelaavaa on helppo hemmotella Kilin golf-klubilla, johon ajelee Sixt Autovuokraamosta vuokratulla autolla noin 15 minuutissa. Kil Golf sijaitsee kauniin Hyn-järven itärannalla ja siellä on kauniit maisemat. Ostoksia ja kulttuuria halajavien kannattaa suunnata lähimpään isompaan taajamaan Karlstadiin, johon matka taittuu noin 25 minuutissa. Sieltä löytyy erilaisia kauppoja ja ravintoloita sekä kaunista arkkitehtuuria, jonka parissa kuluu helposti vaikka koko päivä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service