Auton vuokraus toimipisteestä Kil Rautatieasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Kil Rautatieasema

Osoite

Storgatan, 665 30 Kil, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Kil Rautatieasema

Kil tutuksi Sixtin vuokra-auton kyydissä

Kil tutuksi Sixtin vuokra-auton kyydissä

Onko edessä matka Ruotsiin ja haluat taittaa sen omien aikataulujen puitteissa? Ei huolta, suuntaa Sixt Autovuokraamo Kil Rautatieasemalle ja nappaa mukaasi laadukas Sixt-vuokra-auto, niin matkasi saa sujuvan alun. Toimipisteemme löydät Keski-Ruotsista, Kilista, kaupungin pääkadun Storgatanin varrelta, rautatieaseman yhteydestä. Sinne on siis helppo saapua vaikka suoraan junasta tai kävellen Kilin ydinkeskustasta noin 5 minuutissa. Matka jatkuu kätevästi omalla vuokra-autolla ja valtatie 61 kulkee Sixt Kil Rautatieaseman läheisyydessä, joten sille on helppo liittyä ja jatkaa eteenpäin Ruotsia. Tästä toimipisteestä löydät eri kokoisille seurueille sopivat henkilöautot ja farmarit, jotka tarjoavat taloudelliset kyydit kohteesta toiseen. Näyttävät urheilu- ja avoautot, joilla liikut tyylikkäästi vaikka liikematkan puitteissa. Tilavat maasturit taas selviävät haastavammistakin reiteistä ja kuljettavat isommankin porukan turvallisesti perille. Mikäli tarkoituksena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, kannattaa tutustua pakettiautovalikoimaamme. Koko valikoimamme löydät verkkosivuiltamme ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa kysymysten osalta mielellään viikon jokaisena päivänä!
Suloinen Kilin kaupunki odottaa Sixtin vuokra-autoilijoita

Suloinen Kilin kaupunki odottaa Sixtin vuokra-autoilijoita

Sixt Autovuokraamo Kil Rautatieasema tarjoaa uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat ja valmiiksi jo hyvin varustellut vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan. Varaustasi voit helposti muokata mieltymyksesi mukaiseksi laadukkailla lisäpalveluillamme. Mikäli matkustat pienten lasten kanssa, kannattaa varaukseen lisätä lastenistuimet, jotta koko perhe matkustaa turvallisesti Ruotsin teillä. Jos matkassa on mukana useampi innokas kuski, voitte lisätä varaukseen lisäkuljettajan ja niin useampi pääsee kokemaan Sixt-ajomukavuuden. Kätevä GPS-navigaattori vapauttaa sinut nauttimaan ajomatkoista enemmän, sillä se neuvoo tiet ja voit keskittyä ajonautintoon. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia, sillä ne tuovat lisää mielenrauhaa ajomatkoillesi. Huomioithan autonvuokrausta Kil Rautatieaseman toimipisteestä suunnitellessasi, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme varaa. Sixt ei veloita sinulta piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi huoletta jo vaikka samantien. Maksaessasi varauksen vasta noutaessa Sixt Kil Rautatieasema tarjoaa sinulle maksuttomat muutokset ja peruutukset varaukseen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kil Rautatieasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kil Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kil Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kil Rautatieasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kil Rautatieasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kil Rautatieasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kil Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kil Rautatieasema

Näytä lisää