Auton vuokraus toimipisteestä Karlstad

 

Ohjeet toimipisteeseen Karlstad

Osoite

Säterivägen 24, 653 41 Karlstad, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
07:15 - 16:00
Ti - Pe
08:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Karlstad

Aja Karlstadissa luotettavalla Sixtin vuokra-autolla

Aja Karlstadissa luotettavalla Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamon Karlstadin toimipiste toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi vuokraamaan auton ja haluaa tehdä autonvuokrauksesta sinulle mahdollisimman sujuvaa ja helppoa! Sijaitsemme Karlstadissa Våxnäsin teollisuusalueella, keskustasta muutaman kilometrin pohjoiseen, joten jos olet esimerkiksi tulossa työmatkalle joihinkin alueen lukuisista yrityksistä, olemme erinomaisessa paikassa noutaa vuokra-auto. Keskustan bussiasemalta kestää yhteensä noin vartin verran saapua luoksemme paikallisbussilla ja kävellen. Kaikki vuokrattavat ajoneuvomme ovat viimeisimpiä malleja suosituimmilta automerkeiltä, joten turvallisuus ja luotettavuus ovat ajamisen avainsanat. Yksin liikkeellä olevalle normaali henkilöauto voi olla kätevin valinta, mutta jos tilaa tarvitaan enemmän, on meillä siihen monia autovaihtoehtoja. Farmariin mahtuu perhe matkatavaroineen hyvin, samoin kuin tehokkaaseen maasturiin, mutta jos kyse on vielä isommasta seurueesta, pakettiautoihimme sopii seitsemästä yhdeksään ihmistä. Kaipaatko ripausta ylellisyyttä tai tyylikästä sporttisuutta? Valitse vuokra-autoksi Karlstadista urheilu- tai avoauto!
Karlstad tutuksi omaan tahtiin Sixtin vuokra-autolla

Karlstad tutuksi omaan tahtiin Sixtin vuokra-autolla

Parasta autonvuokrauksessa Karlstadissa on vapaus päättää omat aikataulut ja reitit, joten mikset panostaisi hyvin varusteltuun ja luotettavaan Sixtin vuokra-autoon, jota voit lisäksi räätälöidä mieleiseksi meidän kätevillä lisäpalveluillamme. Tarjoamme rajoittamattomat kilometrit, ilmastoidun ja uuden vuokra-auton, ja sinä päätät, mitä lisäpalveluita tarvitset. Haluatko navigointilaitteen lukevan karttaa puolestasi ja opastavan sinut oikeaan paikkaan, kun sinä keskityt rauhassa ajamiseen? Se onnistuu, kun valitset lisäpalveluksi GPS-navigaattorin. Tekeekö mielesi jakaa hienon vuokra-auton ajonautinto toisen henkilön kanssa? Nimeä matkalle itsesi lisäksi yksi tai useampi kuski ja voitte vuorotella ratin takana kätevästi. Lisäpalveluina meiltä löytyy myös muun muassa dieselmoottori, automaattivaihteisto, vetokoukku peräkärrylle ja paljon muuta. Klikkaa sopivat vaihtoehdot mukaan, kun vuokraat auton, ja autonvuokraus Karlstadin-toimipisteestä sujuu onnistuneesti! Muistathan kuitenkin, että lupaamme vain autoluokan, emme tiettyä ajoneuvon mallia tai merkkiä. Tervetuloa varaamaan verkkosivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluun!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Karlstad

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Karlstad?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Karlstad sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Karlstad.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Karlstad?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 77 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,4)
Ajoneuvo
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Karlstad

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Karlstad?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Karlstad?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Karlstad

Näytä lisää