Auton vuokraus alueella Karlstad

 

Palvelumme toimipisteessä Karlstad

Sixt Autovuokraamo Karlstad palvelee sinua henkilökohtaisesti

Sixt Autovuokraamo Karlstad palvelee sinua henkilökohtaisesti

Sixt Autovuokraamo Karlstadissa tarjoaa asiantuntevaa palvelua autonvuokraukseen liittyen. Laaja ajoneuvovalikoimamme pitää sisällään kattauksen erikokoisia ja erityyppisiä vuokra-autoja, josta löytyy erilaisiin tarpeisiin soveltuvia ajoneuvoja. Parhaiten tutustut vuokra-autovalikoimaamme verkkosivuillamme. Saatavilla on ajankohdasta riippuen pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja, jos et tarvitse paljon tilaa. Jos tarvitset enemmän tilaa matkustajille ja matkatavaroille, voit vuokrata isomman henkilöauton tai farmarin. Isommalle ryhmälle on kätevä ottaa minibussi, jolloin kaikki matkustavat samassa autossa. Palvelemme myös ajonautintoa etsiviä, sillä laaja premium-kategoriamme pitää sisällään erikokoisia, todella kattavasti varusteltuja henkilöautoja. Sixt Autovuokraamo Karlstadissa saat henkilökohtaista palvelua ammattitaidolla. Vuokraamostamme löytyy laaja valikoima uudehkoja vuokra-autoja, jotka ovat kattavasti varusteltuja. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei välttämättä haluamaasi automerkkiä tai -mallia. Kattavien vakiovarusteiden lisäksi autoissamme on usein ilmastointi, vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisäpalveluina voit tietenkin lisätä varauksellesi esimerkiksi navigaattorin, jolloin voit keskittyä itse ajamiseen kartanluvun sijaan eikä tarvitse pelätä eksymistä. Isommille ryhmille suosittelemme lisäkuljettajan lisäämistä, jolloin ajovastuu jakautuu useammalle ihmiselle. Lasten kanssa matkustavan kannattaa lisätä varaukselle turvaistuimet, jolloin lapset voivat nauttia omasta matkastaan turvallisesti. Helpoiten teet varauksen lisäpalveluineen verkkosivuillamme ja jos et sieltä vastausta kysymykseesi löydä, voit aina olla yhteydessä palvelevaan asiakaspalveluumme, jolloin saat lisätietoa Sixt Autovuokraamo Karlstadin palveluista.
Karlstad, tärkeä kauppapaikka jo viikinkiajalla

Karlstad, tärkeä kauppapaikka jo viikinkiajalla

Karlstad on taajama Keski-Ruotsissa Vänern-järven pohjoisrannalla. Karlstad toimii myös samannimisen kunnan keskustaajamana. Asukkaita tässä järvenrantakaupungissa on reilu 60.000 ja sen historia ulottuukin aina viikinkiaikoihin saakka, jolloin se toimi tärkeänä kauppapaikkana. Kaupunkioikeudet Karlstad on saanut vuonna 1584. Taajaman sijainti Tukholman ja Oslon välisen rautatien sekä E18-moottoritien varressa tekee siitä liikenteenkin kannalta tärkeän. Sixt Autovuokraamo Karlstadista vuokraamallasi autolla pääset tutustumaan taajamaan kätevästi. Urheilusta nauttiville kaupunki tarjoilee pääsarjatason jääkiekkoa, jalkapalloa ja jääpalloa, joiden pelipaikoille ajelet keskustasta noin 15 minuutissa. Kaupungin arkkitehtuuriin ja historiaan pääsee tutustumaan esimerkiksi 10 minuutin matkan päässä olevassa tuomiokirkossa, joka on peräisin vuodelta 1723. Kaupunkia ja sen rantoja on kätevintä kiertää Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Karlstad

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Karlstad?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Karlstad sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Karlstad.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Karlstad?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Karlstad. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 82 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Karlstad

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Karlstad?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Karlstad?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Karlstad?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Karlstad

Näytä lisää