Auton vuokraus toimipisteestä Karlstad Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Karlstad Lentoasema

Osoite

Karlstad Flygplats, 665 21 Karlstad, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
07:15 - 15:45
Ti - Pe
08:15 - 16:45

Palvelumme toimipisteessä Karlstad Lentoasema

Sixt autovuokraamo Karlstadin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Karlstadin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Karlstadin lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja. Autovalikoimastamme jokainen löytää itselleen sopivan vuokra-auton. Meiltä vuokraat tavalliset henkilöautot ja farmarit, katumaasturit, urheiluautot ja avoautot, pakettiautot sekä kuorma-autot. Voit valita vuokra-autoon erilaisia lisäpalveluita, kuten navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot ajaa pitkiä matkoja, kannattaa sinun lisätä vuokraasi rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalle saat täysvakuutuksen. Tätä suositellaan erityisesti nuorille ja vain vähän ajaneille kuljettajille. Sixt tekee matkastasi lentoasemalta hotellille nopeaa ja helppoa. Kun koneesi laskeutuu Karlstadin lentoasemalle, KSD, olemme valmiita palvelemaan sinua. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia varauksen yhteydessä, vaan pelkästään auton kategorian.
Autonvuokraus Karlstadin lentoasemalta onnistuu netissä tai puhelimitse

Autonvuokraus Karlstadin lentoasemalta onnistuu netissä tai puhelimitse

Karlstadin lentoasema KSD sijaitsee vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on kooltaan suhteellisen pieni. Sieltä lennetään ainoastaan muutaman lentoyhtiön reittejä Eurooppaan. Autonvuokrauksen toimipisteemme onkin helppo löytää pieneltä lentoasemarakennukselta. Toimipisteemme henkilökunta luovuttaa vuokra-auton avaimet sinulle. Avaimet myös palautetaan samaan paikkaan. Loma on heti ensimmäisestä päivästä lähtien helpompaa, kun saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeuduttua. Auto tekee liikkumisesta helppoa, eikä kaikkea tarvitse suunnitella valmiiksi. Jos sinulla on kysyttävää autosta tai vuokrauksesta, voit ottaa yhteyttä puhelimitse. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua parhaansa mukaan kaikissa kysymyksissäsi.
Tutustu kaupunkiin ja lähiympäristöön vuokra-autolla

Tutustu kaupunkiin ja lähiympäristöön vuokra-autolla

Autonvuokraus Karlstadin lentoasemalla tekee lomastasi helpompaa. Vaikka kaupunki itsessään on suhteellisen pieni kaupunki, eivätkä välimatkat ole pitkiä, voit silti haluta ajaa myös kaupungin ulkopuolelle. Kaupungin suosituimpiin vierailukohteisiin kuuluvat muun muassa museot Alsters herrgård, Brigadmuseum i Värmland ja taidemuseo Sandgrund Lars Lerin konstmuseum. Suuntaa siis lomallasi länsinaapuriimme Ruotsiin nauttimaan kaikesta siitä upeasta luonnosta ja meren läheisyydestä, mitä maalla on tarjota. Meiltä saat vuokra-auton niin yhdelle ihmiselle kuin suuremmallekin seurueelle. Ota vuokra-auto Karlstadin lentoasemalta ja lähde tutustumaan myös lähikaupunkeihin. Varaa auto ennakkoon joko netissä tai puhelimitse. Vain näin voit varmistaa saavasi haluamasi auton heti lentoasemalta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Karlstad Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Karlstad Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Karlstad Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Karlstad Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Karlstad Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Karlstad Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Karlstad Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Karlstad Lentoasema

Näytä lisää