Auton vuokraus alueella Kiruna

 

Suosituin kohteessa Kiruna

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kiruna Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Kiruna

Kiirunan Sixt Autovuokraamosta saat vuokra-auton lisäpalveluineen vaivattomasti

Kiirunan Sixt Autovuokraamosta saat vuokra-auton lisäpalveluineen vaivattomasti

Sixt Autovuokraamo Kiiruna on kattavia vuokra-autopalveluja kaipaavan valinta. Meiltä löydät erilaisia vaihtoehtoja autonvuokraukseen kattavan valikoimamme ja asiantuntevan palvelumme johdosta. Ajantasaisimman tiedon saatavuudesta valitsemallesi ajankohdalle saat aina verkkosivuiltamme. Laaja valikoimamme vuokra-autoja pitää sisällään erikokoisia henkilöautoja, pienestä suureen. Isompaan tilantarpeeseen soveltuu farmari ja jos teitä on isompi ryhmä, niin suosittelemme, että tutustutte tila-auto- ja minibussivalikoimaamme. Ajamisesta nauttiville tarjoamme premium-luokan vuokra-autoja, joiden varusteet tekevät matkanteostasi nautinnollista. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Kiirunassa on helppoa. Käy tutustumassa ajantasaisen saatavuustilanteen mukaiseen valikoimaan verkkosivuillamme, katso sinulle sopiva ajankohta ja parhaiten sinulle sopivin vuokra-autokategoria. Vuokrattavat ajoneuvomme ovat usein uudehkoja ja kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteena löytyy usein ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo ei voi taata sinulle tiettyä automerkkiä tai mallia, vaan valitsemasi kategorian auton. Juuri sinun tarpeitasi vastaavan vuokra-auton lisäksi voit lisätä varauksellesi lisäpalveluita. Jos et tunne Kiirunaa tai sen lähiympäristöä, navigaattori saattaa olla korvaamaton apuväline. Kattavat lisäturvapakettimme suojaavat sinua vahingon sattuessa ja lasten matkustamisesta teet helposti turvallisempaa lisäämällä turvaistuimet varauksellesi. Ajantasaisin tieto saatavilla olevista lisäpalveluista löytyy verkkosivuiltamme.
Kiirunassa ja sen lähialueilla on kätevä liikkua Sixtin vuokra-auton avulla

Kiirunassa ja sen lähialueilla on kätevä liikkua Sixtin vuokra-auton avulla

Kiiruna, Ruotsin pohjoisin kunta, on pinta-alaltaan valtava ja asukkaita siellä on kuitenkin vain 23.000. Kunnan väestötiheys on vain 1,2 asukasta neliökilometrillä ja 80 % kunnan väestöstä asuu taajama-alueella. Se osuu leveyspiiriltään Suomen Kittilän korkeudelle, joten kyse on Ruotsin Lapista, jossa etäisyydet ovat pitkiä ja välimatkat taittuvatkin kätevästi Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla. Voit tutustua esimerkiksi Ruotsin korkeimpaan tunturiin Kebnekaiseen, johon teet matkaa autolla noin tunnin ja patikoit loppumatkan. Lisää luontoa voit käydä tutkimassa Lapportenilla, joka on u-kirjaimen muotoinen vuoristolaakso Abiskon alueella. Sinne teet matkaa reilun tunnin. Kiirunassakin riittää hämmästeltävää: voit käydä ajelemassa esimerkiksi Kiirunan kirkolle, noin 5 minuutin matkan päähän kunnan keskustasta. Se on yksi Ruotsin suurimpia puukirkkoja ja se on rakennettu 1909. Sixt Autovuokraamo Kiirunassa haluaa mahdollistaa matkasi onnistumisen, ei vähiten autonvuokrauksen osalta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Kiruna

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kiruna?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kiruna sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kiruna.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kiruna?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kiruna. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 205 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kiruna

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kiruna?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kiruna?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kiruna?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Kiruna

Näytä lisää