Auton vuokraus toimipisteestä Kiruna Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kiruna Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kiruna Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kiruna Lentoasema

Osoite

Flygfältsvägen 11, 981 41 Kiruna, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 00:00
La
09:00 - 21:00
Su
10:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Kiruna Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Kiirunan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Kiirunan lentokentällä

Pohjois-Ruotsin matka sujuu mutkattoman mukavasti, kun ei tarvitse noudattaa muiden aikatauluja tai ennalta sovittuja reittejä. Valitse siis autonvuokraus jo Kiirunan lentokentällä ja anna seikkailujen viedä juuri sinne, minne sinä haluat ja milloin haluat! Laajan valikoimamme uudet ja laadukkaat ajoneuvot sopivat mm. muuttoon, isomman ryhmän kyydityksiin, liikematkalaisen yritysreissuihin, koko perheen lomamatkalle ja vaikkapa tunturivaelluksiin. Tutustu ajoneuvokategorioihimme kätevästi internetissä, ja tee samalla varaus käteviin lisäpalveluihimme. Valitse GPS-navigaattori, mikäli Pohjois-Ruotsi ei ole ennestään tuttua seutua, lastenturvaistuimet perheen pienempien matkan turvaamiseksi ja talvipaketilla varmistat, että lasketteluvarusteetkin kulkevat mukanasi. Huomioithan ystävällisesti, että Sixt takaa ajoneuvokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä.
Autonvuokraus Kiirunan lentokentällä

Autonvuokraus Kiirunan lentokentällä

Ruotsin pohjoisin lentokenttä, Kiirunan lentokenttä (lyhenne KRN), sijaitsee vajaat 10 kilometriä kaupungista etelään. Suhteellisen pienen lentokentän ja kaupungin väliä liikennöivät taksien lisäksi paikallisbussit. Terminaalissa on autovuokraamoilla omat toimipisteensä, ja autonvuokraus Kiirunan lentokentällä onkin mutkatonta, sillä löydät myös Sixtin Autovuokraamon toimipisteen opasteita seuraamalla. Aloita seikkailusi siis jo lentoasemalta, ja varaa vuokra-auto etukäteen internetissä!
Yritysmatkailua, laskettelua ja pohjoisen kaunista luontoa

Yritysmatkailua, laskettelua ja pohjoisen kaunista luontoa

Pohjois-Ruotsi on ennen kaikkea luontokohde ja vilkas yritysten tapaamispaikka. Pieni Kiiruna on tunnettu keskustansa siirtämisestä alueen rautamalmilouhosten tieltä turvaan. Alueella sijaitsee myös avaruustutkimuksen keskus, joka tuo seudulle kansainvälisyyttä turismin lisäksi. Pieni kaupunki on kävellen noin tunnissa nähty, joten vuokra-auto tuo lisää aktiviteettia matkalle. Kaupungissa nähtävyyksien viittaa heiluttaa punainen, puinen ja erikoisen muotoinen kirkko. Camp Ripanista lähtevä lyhyt patikointireitti tarjoaa varsinkin yöttömän kesän aikana kaunista ja ihmeellistä katseltavaa. Matkalla voi tutustua info-tauluihin luonnosta ja historiasta. Tee patikointireissusta helpompi, ja pakkaa Kiirunan lentokentältä vuokraamaasi Sixtin ajoneuvoon kaikki tarvittava eväistä vaihtovaatteisiin, ja lähde matkaan. Koe Ruotsin Lapin lumo, ja tee pieniä tai pidempiä päiväretkiä maaseudulle varustautuen hyvin lisävaattein ja -varustein, jotka kulkevat näppärästi vuokra-auton kyydissä. Lasketteluun varustautuneet voivat suunnata kulkunsa kohti Björklidenin laskettelukeskusta, jonne on noin 100 kilometrin matka. Lähellä Norjan rajaa sijaitseva laskettelukeskus sopii monenlaiselle laskijalle, lapsesta vanhempiin. Anna pohjoisen luonnon lumota, ja vieraile Sixtin autonvuokrauksessa Kiirunan lentokentällä ennen matkaasi tehdäksesi matkastasi helpompaa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kiruna Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kiruna Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kiruna Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kiruna Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kiruna Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 145 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kiruna Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kiruna Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kiruna Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kiruna Lentoasema

Näytä lisää