Autonvuokraus
Kiruna Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Kiruna // Kiruna Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kiruna Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flygfältsvägen 11
  981 41 Kiruna SE +46-98020070
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KRN
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 24:00
la.09:00 - 21:00
su.10:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Kiirunan lentokentällä

Pohjois-Ruotsin matka sujuu mutkattoman mukavasti, kun ei tarvitse noudattaa muiden aikatauluja tai ennalta sovittuja reittejä. Valitse siis autonvuokraus jo Kiirunan lentokentällä ja anna seikkailujen viedä juuri sinne, minne sinä haluat ja milloin haluat! Laajan valikoimamme uudet ja laadukkaat ajoneuvot sopivat mm. muuttoon, isomman ryhmän kyydityksiin, liikematkalaisen yritysreissuihin, koko perheen lomamatkalle ja vaikkapa tunturivaelluksiin. Tutustu ajoneuvokategorioihimme kätevästi internetissä, ja tee samalla varaus käteviin lisäpalveluihimme. Valitse GPS-navigaattori, mikäli Pohjois-Ruotsi ei ole ennestään tuttua seutua, lastenturvaistuimet perheen pienempien matkan turvaamiseksi ja talvipaketilla varmistat, että lasketteluvarusteetkin kulkevat mukanasi. Huomioithan ystävällisesti, että Sixt takaa ajoneuvokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Autonvuokraus Kiirunan lentokentällä

Ruotsin pohjoisin lentokenttä, Kiirunan lentokenttä (lyhenne KRN), sijaitsee vajaat 10 kilometriä kaupungista etelään. Suhteellisen pienen lentokentän ja kaupungin väliä liikennöivät taksien lisäksi paikallisbussit. Terminaalissa on autovuokraamoilla omat toimipisteensä, ja autonvuokraus Kiirunan lentokentällä onkin mutkatonta, sillä löydät myös Sixtin Autovuokraamon toimipisteen opasteita seuraamalla. Aloita seikkailusi siis jo lentoasemalta, ja varaa vuokra-auto etukäteen internetissä!

Yritysmatkailua, laskettelua ja pohjoisen kaunista luontoa

Pohjois-Ruotsi on ennen kaikkea luontokohde ja vilkas yritysten tapaamispaikka. Pieni Kiiruna on tunnettu keskustansa siirtämisestä alueen rautamalmilouhosten tieltä turvaan. Alueella sijaitsee myös avaruustutkimuksen keskus, joka tuo seudulle kansainvälisyyttä turismin lisäksi. Pieni kaupunki on kävellen noin tunnissa nähty, joten vuokra-auto tuo lisää aktiviteettia matkalle. Kaupungissa nähtävyyksien viittaa heiluttaa punainen, puinen ja erikoisen muotoinen kirkko. Camp Ripanista lähtevä lyhyt patikointireitti tarjoaa varsinkin yöttömän kesän aikana kaunista ja ihmeellistä katseltavaa. Matkalla voi tutustua info-tauluihin luonnosta ja historiasta. Tee patikointireissusta helpompi, ja pakkaa Kiirunan lentokentältä vuokraamaasi Sixtin ajoneuvoon kaikki tarvittava eväistä vaihtovaatteisiin, ja lähde matkaan. Koe Ruotsin Lapin lumo, ja tee pieniä tai pidempiä päiväretkiä maaseudulle varustautuen hyvin lisävaattein ja -varustein, jotka kulkevat näppärästi vuokra-auton kyydissä. Lasketteluun varustautuneet voivat suunnata kulkunsa kohti Björklidenin laskettelukeskusta, jonne on noin 100 kilometrin matka. Lähellä Norjan rajaa sijaitseva laskettelukeskus sopii monenlaiselle laskijalle, lapsesta vanhempiin. Anna pohjoisen luonnon lumota, ja vieraile Sixtin autonvuokrauksessa Kiirunan lentokentällä ennen matkaasi tehdäksesi matkastasi helpompaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 24:00
la.09:00 - 21:00
su.10:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kiruna Lentoasema KRN Flygfältsvägen 11 981 41 Kiruna 67.825570, 20.334900 +46-98020070

Sixt-toimipiste Kiruna Lentoasema KRN

Flygfältsvägen 11
981 41 Kiruna
 
Puhelinnro +46-98020070

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service