Autonvuokraus
Kungsbacka
Piilota
Ruotsi // Kungsbacka
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kungsbacka

Autonvuokraus Kungsbackassa käy helposti Sixt Autovuokraamosta Kungsbackan läheisyydessä. Meiltä löydät vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan, laadusta tinkimättä. Autovalikoimamme vuokra-autot ovat uusia ja laadukkaita, ja niillä tutustut helposti ja turvallisesti Kungsbackaan tai ajat kohteeseesi muualla Ruotsissa. Voit valita tarpeidesi mukaan henkilöauton, farmarin, urheiluauton tai maasturin. Kun olet valinnut sinulle sopivan autoluokan, muokkaat lisäpalveluidemme avulla vuokra-autosta juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Suuntaa siis Sixt Autovuokraamoon ja valitse kulkuneuvoksesi Sixtin vuokra-auto.

 
 • Göteborg Lentoasema Landvetter
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.09:00 - 16:00
  su.12:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Göteborg Lentoasema Landvetter

  Sixt Autonvuokraus
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.09:00 - 16:00
  su.12:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtiltä löydät laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta ja ota kaikki irti Kungsbackasta. Vuokra-autolla liikut kätevästi paikasta toiseen omalla aikataulullasi. Uudet, hyvin varustellut vuokra-automme ovat laadukkaita, ja kattavasta autovalikoimastamme löydät varmasti mieleisesi ajoneuvon. Voit vuokrata kauttamme esimerkiksi taloudellisen henkilöauton, jykevän maasturin tai tilavan farmarin. Varauksen yhteydessä voimme luvata käyttöösi valitsemasi autokategorian, mutta emme tiettyä automerkkiä. Lisäpalveluidemme joukosta löytyvät esimerkiksi matkantekoa helpottavat GPS-navigaattorit sekä turvaa lasten matkustamiseen tuovat lastenistuimet. Voit myös esimerkiksi lisätä vuokra-autoon lisäkuljettajan. Jos sinulla on hankaluuksia päättää, mikä olisi sinulle sopiva autoluokka tai mitkä lisäpalvelut sinun kannattaa valita, ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Sixtin vuokra-autolla Kungsbacka tulee helposti tutuksi

Autonvuokraus Kungsbackassa on hyvä tapa tutustua kuntaan ja sen ympäristöön. Kunta on osa Suur-Göteborgin metropolialuetta ja sijaitsee nopean 30 kilometrin ajomatkan päässä Göteborgin keskustasta. Vuokra-autolla pääset siis helposti tutustumaan Ruotsin toiseksi suurimman kaupungin nähtävyyksiin ja ravintolatarjontaan. Kungsbackassa riittää nähtävää myös omasta takaa, sillä kunnassa sijaitsevat esimerkiksi vuonna 1904 valmistunut Tudor-tyylinen Tjolöholmin linna sekä Kungsbackan taidehalli. Äskhultin kulttuurireservaatissa taas pääset näkemään, millaista elämä alueella oli 1800-luvulla. Rannikkokuntana Kungsbacka tarjoaa kesäisin erinomaiset mahdollisuudet uimiseen ja rannalla lekotteluun. Kungsbackasta löytyykin sekä kauniita kalliorantoja että lapsiystävällisiä hiekkarantoja, ja meren ääreen on helppo hurauttaa Sixtin vuokra-autolla. Aktiivisemman ulkoilmaelämän ystäville Kungsbackasta löytyy esimerkiksi Hallandsleden-patikointireitti, jolla pääset nauttimaan Ruotsin kauniista luonnosta. Vieraile siis Sixt Autovuokraamo Bungsbackassa ja hae käyttöösi edullinen vuokra-auto, joka tarjoaa helpoimman tavan tutustua Kungsbackaan ja läheiseen Göteborgiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service