Autonvuokraus
Landvetter
Piilota
Ruotsi // Landvetter
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Landvetter

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo Landvetteriin! Tarjoamme sinulle laajan autovalikoiman, kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen asiakaspalvelun. Meiltä vuokraat sekä kätevät henkilöautot, tilavat farmarit että tyylikkäät urheiluautot. Valitsit minkälaisen auton tahansa, me huolehdimme siitä, että autonvuokraus käy sujuvasti ja ongelmitta. Lisäpalveluidemme avulla voimme vastata autoilijoiden moniin eri tarpeisiin, ja asiantunteva asiakaspalvelumme on tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Landvetterissä.

 
 • Göteborg Lentoasema Landvetter
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.09:00 - 16:00
  su.12:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Göteborg Lentoasema Landvetter

  Sixt Autonvuokraus
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.09:00 - 16:00
  su.12:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Landvetteristä vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin

Ota Ruotsin länsirannikko haltuun vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta. Me Sixt Autovuokraamo Landvetterissä autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan vuokra-auton, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Matkustatpa yksin, perheen kanssa tai ystäväporukalla, laajasta autovalikoimastamme löydät varmasti sopivan vuokra-autovaihtoehdon. Henkilöauto on hyvä taloudellinen valinta, kun taas tilavissa farmareissa riittää tilaa koko perheelle matkatavaroineen. Urheiluauto taas tarjoaa ylivertaisen ajokokemuksen, ja maasturit sopivat maastoon kuin maastoon. Huomaathan vuokra-autoa valitessasi, että voimme luvata sinulle vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia. Mihin valintasi osuukaan, lisäpalvelumme tekevät ajokokemuksestasi entistäkin paremman. Jos kyydissäsi on lapsia, voit varmistaa heidän matkustusturvallisuutensa lisäämällä vuokra-autoosi lastenistuimet. Jos haluat löytää perille ilman stressiä ja kartan vilkuilua, voit valita käyttöösi GPS-navigaattorin. Kaikki saatavilla olevat lisäpalvelut näet varausvaiheessa.

Sixtin vuokra-autolla länsirannikko tutuksi

Ruotsin toiseksi suurimman kaupungin Göteborgin lentokenttä sijaitsee Landvetterin taajamassa 15 kilometrin päässä Göteborgin keskustasta, ja kaupunkiin saapuessaan autonvuokraus kannattaakin jo Landvetterissä. Vuokra-autolla ajat kätevästi tutustumaan Göteborgin moniin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. Göteborgissa kannattaa vierailla esimerkiksi Universeum-tiedemuseossa, Göteborgs Konstmuseum -taidemuseossa ja Volvon historiaa esittelevässä Volvo-museossa. Vierailu Pohjoismaiden suurimmassa huvipuistossa Lisebergissä taas tarjoaa hauskanpitoa koko perheelle. Göteborg on myös Ruotsin ruokapääkaupunki, ja sen loistava ravintolatarjonta on vertaansa vailla. Landvetteristä ei pääse vuokra-autolla helposti ainoastaan Göteborgiin, vaan se on myös erinomainen lähtöpaikka koko Ruotsin länsirannikon tutkimiseen. Rannikkoseutu tarjoaa kuvauksellisia maisemia, idyllisiä kalastajakyliä sekä rentoa tunnelmaa, ja paikasta toiseen liikkuu kätevimmin vuokra-autolla, jolloin reitin ja aikataulut saa suunnitella itse. Suuntaa siis Sixt Autovuokraamoon ja löydä sinulle sopiva vuokra-auto länsirannikkoon tutustumiseen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service