Autonvuokraus
Göteborg Lentoasema Landvetter
Piilota
Ruotsi // Landvetter // Göteborg Lentoasema Landvetter
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Göteborg Landvetter Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter SE +46-30131990
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GOT
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:30
la.09:00 - 16:00
su.12:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Göteborg-Landvetterin lentoasemalla

Ota matkaasi nopea lähtö suoraan Göteborgin lentoasemalta Landvetteristä poikkeamalla vain noutamaan vuokra-auto terminaalia vastapäätä sijaitsevasta Sixt Autovuokraamosta. Seuraamalla lentoaseman opasteita löydät toimipisteemme lyhyen kävelymatkan päästä, lentoaseman liepeiltä. Siellä odottaa varaamasi autokategorian mukainen vuokra-auto mahdollisine lisäpalveluineen. Huomaathan, että emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, mutta edulliset ja laadukkaat ajoneuvomme ovat keskimäärin kolme vuotta vanhoja, joten saat nauttia matkastasi melko uuden menopelin kyydissä. Valikoimissamme on niin näpsäköitä henkilöautoja kuin tilavia farmareita ja minibussejakin. Näyttävämpää ajokkia haaveilevan kannattaa varata avo- tai urheiluauto ainutkertaisen lomamatkansa ajaksi. Näillä ajoneuvoilla pärjäät mainiosti kaupunkiolosuhteissa, mutta rouheampaan menoon suosittelemme ketterää, nelivetoista maasturia.

Nopeaa ja vaivatonta autonvuokrausta Göteborg-Landvetterin lentoasemalla

Göteborg-Landvetterin lentoasema - GOT - on Ruotsin toiseksi suurin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Göteborgin keskustasta. Liikenteestä riippuen ajomatka autovuokraamosta Göteborg-Landvetterin lentoasemalta keskustaan kestää siis noin 20 minuuttia. Autonvuokraus Göteborgin lentoasemalla Landvetterissa on erityisen kätevää, koska voit noutaa ja palauttaa vuokraamasi ajoneuvon sekä toimipisteemme pitkien aukioloaikojen sisällä että niiden ulkopuolellakin. Kunhan sovit asiasta ajoneuvoa vuokratessasi. Samalla saat käyttöösi varaamasi lisäpalvelut, joihin kuuluvat GPS-navigaattori, lastenistuin, lisäkuski, vakuutus ja vapaat kilometrit. Navigaattori saattaa osoittautua korvaamattomaksi, jos et ole matkustanut Göteborgin alueella aiemmin. Se neuvoo aina uuden reitin, jos satut ajamaan kohteesi ohi. Sen avulla voit myös muuttaa matkasuunnitelmiasi spontaanisti, kun kartalle ilmestyy matkasuunnitelmasta poikkeamisen arvoinen nähtävyys. Lapsiperheitä ilahduttavat helpot, Isofix-kiinnityksellä toimivat lastenistuimet ja huolettomuuden maksimoimiseksi voit varata vapaat ajokilometrit tai vakuutuksen, joka kattaa pienemmätkin vahingot, tai jättää jopa ajamisen kokonaan lisäkuskin huoleksi.

Göteborg - joka sesongin matkailukaupunki

Maan toiseksi suurin kaupunki, Göteborg, on kaupunkimatkailijan unelma. Eläväinen suurkaupunki ei nimittäin tunne sesonkeja vaan on aina auki niin turisteille kuin paikallisille asukkaillekin. Tosin kesällä kaupunki on vilkkaimmillaan festivaalien ja tapahtumien täyttäessä metropolin kadut. Ottamalla allesi vuokra-auton Göteborg-Landvetter Lentoasemalta, saat mahdollisuuden kokea kaiken aina Innerstadenin Aveny-pääkadun shoppailumahdollisuuksista pohjoismaiden suurimpaan huvipuistoon, Lisebergiin, oman aikataulusi mukaisesti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:30
la.09:00 - 16:00
su.12:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Göteborg Lentoasema Landvetter GOT Landvetter Flygplats 438 80 Landvetter 57.668330, 12.296477 +46-30131990

Sixt-toimipiste Göteborg Lentoasema Landvetter GOT

Landvetter Flygplats
438 80 Landvetter
 
Puhelinnro +46-30131990

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service