Autonvuokraus
Lulea
Piilota
Ruotsi // Lulea
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lulea

Etsitkö tietoa matkakohteesta Autonvuokraus Luulaja? Sixt tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman vuokra-autoja sekä luotettavan palvelun. Löydät autovuokraamomme Luleå Kallaxin lentokentältä, jossa ajoneuvon vuokraus sujuu vaivatta. Laadukkaaseen autovalikoimaamme kuuluu useita ajoneuvokategorioita, kuten henkilöautoja, farmareita, maastureita, avoautoja ja urheiluautoja. Pidämme autokalustomme aina hyvässä kunnossa.

 
 • Luleå Kallax Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flygstationsvägen 4
  972 54 Luleå

  ma. - pe.08:00 - 23:00
  la.10:30 - 16:00
  su.09:30 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Luleå Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sandviksgatan 82
  972 34 Luleå

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Luulajassa

Ruotsissa pohjoisosissa on kätevää liikkua vuokra-autolla. Kun saavut Luulajaan lentäen, voit vuokrata sinulle parhaiten sopivan kulkuneuvon helposti suoraan lentokentän toimipisteestämme, jonka lisäpalveluihin kuuluu 24 h palautus eli auton palautus kaikkina kellonaikoina. Lentokentän toimipisteestämme voit myös noutaa auton aukioloaikojen ulkopuolella. Toinen toimipisteemme sijaitsee päärautatieasemalla, mikä on kätevää, jos haluat hakea ystäviä tai kollegoja asemalta. Onko matkasi tarkoitus työneuvottelu, kongressi tai tutustuminen teknilliseen yliopistoon? Laadukas vuokra-auto Luulajassa on mutkaton tapa liikkua hotellin ja työkohteiden välillä. Silloin kun matkasi tarkoitus on loma ja virkistäytyminen, suosittelemme sinulle tilavaa farmaria tai tyylikästä urheiluautoa. Maasturi on kätevä vaihtoehto silloin, kun aiot harrastaa mökkeilyä tai reissata kauemmaksi kaupungista. Huomaathan, ettemme voi taata sinulle tietyn automerkin tai mallin saatavuutta, vaan ainoastaan ajoneuvoluokan. Kun teet varauksesi ajoissa, voimme kuitenkin toteuttaa toiveesi mahdollisimman hyvin.

Ota vuokra-auto Luulajasta ja tutustu ympäristöön

Luulaja on yksi hienoimpia pohjoisen paikkakuntia, johon kannattaa ilman muuta tutustua. Sen sijainti kauniin luonnon keskellä Luulajanjoen varressa, aivan Perämeren tuntumassa, houkuttelee niin matkailijoita kuin pysyviäkin asukkaita. Taajamassa ja sitä ympäröivässä Norrbottenin maakunnassa on kätevä liikkua vuokra-autolla, sillä välimatkat kunnan osien ja ympäröivien kohteiden välillä ovat niemien ja saarien vuoksi pitkähköjä. Kesäaikaan uimarannat ja veneilyreitit kutsuvat niin turisteja kuin vakituisiakin asukkaita ulkoilemaan. Uimakassit, veneilykamppeet ja kalastusvehkeet kulkevat mukana kätevimmin, kun varaat sopivan kulkuneuvon toimipisteestämme Autonvuokraus Luulaja. Pittoreski vanha kaupunki kauniine puutaloineen kutsuu matkailijaa kävelyretkelle, työmatkalaiselle tuttuja osoitteita taas ovat teknillinen yliopisto ja jokivarressa sijaitseva terästehdas. Talvisaikaan ladut ja jäätiet kutsuvat liikkumaan ulkosalla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service