Auton vuokraus toimipisteestä Luleå Kallax Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Luleå Kallax Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Luleå Kallax Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Luleå Kallax Lentoasema

Osoite

Flygstationsvägen 4, 972 54 Luleå, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 23:00
La
10:30 - 16:00
Su
09:30 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Luleå Kallax Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtiltä autonvuokraus Luleån Kallaxin lentoasemalla sujuu helposti Sixtin autonvuokraus Luleån Kallaxin lentoasemalla sijaitsee heti terminaalin ulkopuolella. Toimipisteemme tarjoaa käyttöösi niin monipuolisia lisäpalveluita ja -vakuuksia kuin tietysti myös kattavan ja laadukkaan vuokra-autokaluston, mistä jokainen löytää taatusti omiin tarpeisiinsa sopivan ajoneuvon. Toimipisteestämme voitkin hankkia käyttöösi vaikkapa suurten tavaramäärien kuljettamisessa voittamattoman pakettiauton tai vaikkapa alueen maastoon lähtijälle erinomaisesti soveltuvan maasturin. Lisäksi löydät meiltä henkeäsalpaavan upeita avo- ja urheiluautoja. Luonnollisesti valikoimastamme löytyy myös laaja kattaus erilaisia taloudellisia henkilöautoja ja farmareita.
Autonvuokraus Luleån Kallaxin lentoasemalta

Autonvuokraus Luleån Kallaxin lentoasemalta

Kymmenen kilometriä samannimisestä kaupungista kaakkoon sijaitseva Luleå Kallaxin lentoasema (LLA) on maan viidenneksi suurin lentoasema. Koska kaupungissa ei sijaitse yhtään toimipistettämme, kannattaa sinun ehdottomasti hankkia vuokra-auto käyttöösi jo lentoasemalta. Ajamalla matka kaupunkiinkin taittuu vain jokusessa minuutissa. Kun hankit vuokra-auton Luleån Kallaxin lentoasemalta suosittelemme, että teet varauksen etukäteen esimerkiksi nettisivuillamme tai soittamalla meille. Tällöin pääset noutamaan varaamasi ajoneuvon vaikka heti lentosi laskeuduttua, vaikka toimipisteemme ei juuri silloin olisikaan avoinna. Varausta tehdessäsi muistathan kuitenkin, että takaamme asiakkaidemme käyttöön aina heidän haluamaansa ajoneuvokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, mutta emme välttämättä juuri tiettyä merkkiä tai mallia.
Aloita idyllinen maakuntamatkailu autovuokraamostamme Luleån Kallaxin lentoasemalta

Aloita idyllinen maakuntamatkailu autovuokraamostamme Luleån Kallaxin lentoasemalta

Ruotsin pohjoisosassa sijaitseva Norrbottenin läänin pääkaupunki Luleå on melko rauhallinen, mutta sitäkin mielenkiintoisempi ja idyllisempi vierailukohde. Kaupungin ehdottomiin nähtävyyksiin lukeutuvat ensinkin sen vuonna 1893 käyttöön vihitty uusgoottilainen tuomiokirkko sekä Norrbottenin lääninmuseo, joka esittelee norlantilaista kulttuurihistoriaa. Lisäksi kaupungin vanhakaupunki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, mutta väliin ei kannata jättää myöskään vierasvenesatamassa vierailua tai Bergvikenistä alkavaa kahdeksan kilometrin mittaista kauppatietä, jonka varrelta löytää oikeastaan ihan mitä tahansa. Jos olet hankkinut käyttöösi vuokra-auton, pääset myös vaivattomasti vierailemaan Gammelstadin kirkkokylässä, joka on päässyt UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Ihastuttavassa kylässä sijaitsee muun muassa Hägnanin ulkoilmamuseo. Ajamalla matka taittuu kätevästi myös Ormbergetiin, mistä löydät eripituisia maastopyöräilyreittejä sekä suositun hiihtokeskuksen. Paikasta aukeavat myös upeat näköalat yli kaupungin. Ormbergetin lisäksi luonnon rauhasta nauttivan kannattaa ajaa Balingebergetin luonnonsuojelualueelle, mistä löytyy lukuisia ulkoilureittejä niin metsässä kuin kallioillakin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Luleå Kallax Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Luleå Kallax Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Luleå Kallax Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Luleå Kallax Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Luleå Kallax Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 147 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Luleå Kallax Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Luleå Kallax Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Luleå Kallax Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Luleå Kallax Lentoasema

Näytä lisää