Auton vuokraus alueella Lulea

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Lulea

Sixtin autovuokraamo Luulajassa

Sixtin autovuokraamo Luulajassa

Etsitkö tietoa matkakohteesta Autonvuokraus Luulaja? Sixt tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman vuokra-autoja sekä luotettavan palvelun. Löydät autovuokraamomme Luleå Kallaxin lentokentältä, jossa ajoneuvon vuokraus sujuu vaivatta. Laadukkaaseen autovalikoimaamme kuuluu useita ajoneuvokategorioita, kuten henkilöautoja, farmareita, maastureita, avoautoja ja urheiluautoja. Pidämme autokalustomme aina hyvässä kunnossa. Ruotsissa pohjoisosissa on kätevää liikkua vuokra-autolla. Kun saavut Luulajaan lentäen, voit vuokrata sinulle parhaiten sopivan kulkuneuvon helposti suoraan lentokentän toimipisteestämme, jonka lisäpalveluihin kuuluu 24 h palautus eli auton palautus kaikkina kellonaikoina. Lentokentän toimipisteestämme voit myös noutaa auton aukioloaikojen ulkopuolella. Toinen toimipisteemme sijaitsee päärautatieasemalla, mikä on kätevää, jos haluat hakea ystäviä tai kollegoja asemalta. Onko matkasi tarkoitus työneuvottelu, kongressi tai tutustuminen teknilliseen yliopistoon? Laadukas vuokra-auto Luulajassa on mutkaton tapa liikkua hotellin ja työkohteiden välillä. Silloin kun matkasi tarkoitus on loma ja virkistäytyminen, suosittelemme sinulle tilavaa farmaria tai tyylikästä urheiluautoa. Maasturi on kätevä vaihtoehto silloin, kun aiot harrastaa mökkeilyä tai reissata kauemmaksi kaupungista. Huomaathan, ettemme voi taata sinulle tietyn automerkin tai mallin saatavuutta, vaan ainoastaan ajoneuvoluokan. Kun teet varauksesi ajoissa, voimme kuitenkin toteuttaa toiveesi mahdollisimman hyvin.
Ota vuokra-auto Luulajasta ja tutustu ympäristöön

Ota vuokra-auto Luulajasta ja tutustu ympäristöön

Luulaja on yksi hienoimpia pohjoisen paikkakuntia, johon kannattaa ilman muuta tutustua. Sen sijainti kauniin luonnon keskellä Luulajanjoen varressa, aivan Perämeren tuntumassa, houkuttelee niin matkailijoita kuin pysyviäkin asukkaita. Taajamassa ja sitä ympäröivässä Norrbottenin maakunnassa on kätevä liikkua vuokra-autolla, sillä välimatkat kunnan osien ja ympäröivien kohteiden välillä ovat niemien ja saarien vuoksi pitkähköjä. Kesäaikaan uimarannat ja veneilyreitit kutsuvat niin turisteja kuin vakituisiakin asukkaita ulkoilemaan. Uimakassit, veneilykamppeet ja kalastusvehkeet kulkevat mukana kätevimmin, kun varaat sopivan kulkuneuvon toimipisteestämme Autonvuokraus Luulaja. Pittoreski vanha kaupunki kauniine puutaloineen kutsuu matkailijaa kävelyretkelle, työmatkalaiselle tuttuja osoitteita taas ovat teknillinen yliopisto ja jokivarressa sijaitseva terästehdas. Talvisaikaan ladut ja jäätiet kutsuvat liikkumaan ulkosalla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Lulea
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Lulea?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lulea sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lulea.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lulea?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lulea. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 143 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lulea

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lulea?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lulea?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lulea?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Lulea

Näytä lisää