Autonvuokraus
Luleå Kallax Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Lulea // Luleå Kallax Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Luleå Kallax Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flygstationsvägen 4
  972 54 Luleå SE +46-92013080
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LLA
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 23:00
la.10:30 - 16:00
su.09:30 - 23:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixtiltä autonvuokraus Luleån Kallaxin lentoasemalla sujuu helposti

Sixtin autonvuokraus Luleån Kallaxin lentoasemalla sijaitsee heti terminaalin ulkopuolella. Toimipisteemme tarjoaa käyttöösi niin monipuolisia lisäpalveluita ja -vakuuksia kuin tietysti myös kattavan ja laadukkaan vuokra-autokaluston, mistä jokainen löytää taatusti omiin tarpeisiinsa sopivan ajoneuvon. Toimipisteestämme voitkin hankkia käyttöösi vaikkapa suurten tavaramäärien kuljettamisessa voittamattoman pakettiauton tai vaikkapa alueen maastoon lähtijälle erinomaisesti soveltuvan maasturin. Lisäksi löydät meiltä henkeäsalpaavan upeita avo- ja urheiluautoja. Luonnollisesti valikoimastamme löytyy myös laaja kattaus erilaisia taloudellisia henkilöautoja ja farmareita.

Autonvuokraus Luleån Kallaxin lentoasemalta

Kymmenen kilometriä samannimisestä kaupungista kaakkoon sijaitseva Luleå Kallaxin lentoasema (LLA) on maan viidenneksi suurin lentoasema. Koska kaupungissa ei sijaitse yhtään toimipistettämme, kannattaa sinun ehdottomasti hankkia vuokra-auto käyttöösi jo lentoasemalta. Ajamalla matka kaupunkiinkin taittuu vain jokusessa minuutissa. Kun hankit vuokra-auton Luleån Kallaxin lentoasemalta suosittelemme, että teet varauksen etukäteen esimerkiksi nettisivuillamme tai soittamalla meille. Tällöin pääset noutamaan varaamasi ajoneuvon vaikka heti lentosi laskeuduttua, vaikka toimipisteemme ei juuri silloin olisikaan avoinna. Varausta tehdessäsi muistathan kuitenkin, että takaamme asiakkaidemme käyttöön aina heidän haluamaansa ajoneuvokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, mutta emme välttämättä juuri tiettyä merkkiä tai mallia.

Aloita idyllinen maakuntamatkailu autovuokraamostamme Luleån Kallaxin lentoasemalta

Ruotsin pohjoisosassa sijaitseva Norrbottenin läänin pääkaupunki Luleå on melko rauhallinen, mutta sitäkin mielenkiintoisempi ja idyllisempi vierailukohde. Kaupungin ehdottomiin nähtävyyksiin lukeutuvat ensinkin sen vuonna 1893 käyttöön vihitty uusgoottilainen tuomiokirkko sekä Norrbottenin lääninmuseo, joka esittelee norlantilaista kulttuurihistoriaa. Lisäksi kaupungin vanhakaupunki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, mutta väliin ei kannata jättää myöskään vierasvenesatamassa vierailua tai Bergvikenistä alkavaa kahdeksan kilometrin mittaista kauppatietä, jonka varrelta löytää oikeastaan ihan mitä tahansa. Jos olet hankkinut käyttöösi vuokra-auton, pääset myös vaivattomasti vierailemaan Gammelstadin kirkkokylässä, joka on päässyt UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Ihastuttavassa kylässä sijaitsee muun muassa Hägnanin ulkoilmamuseo. Ajamalla matka taittuu kätevästi myös Ormbergetiin, mistä löydät eripituisia maastopyöräilyreittejä sekä suositun hiihtokeskuksen. Paikasta aukeavat myös upeat näköalat yli kaupungin. Ormbergetin lisäksi luonnon rauhasta nauttivan kannattaa ajaa Balingebergetin luonnonsuojelualueelle, mistä löytyy lukuisia ulkoilureittejä niin metsässä kuin kallioillakin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 23:00
la.10:30 - 16:00
su.09:30 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Luleå Kallax Lentoasema LLA Flygstationsvägen 4 972 54 Luleå 65.549971, 22.127752 +46-92013080

Sixt-toimipiste Luleå Kallax Lentoasema LLA

Flygstationsvägen 4
972 54 Luleå
 
Puhelinnro +46-92013080

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service