Autonvuokraus
Norrköping
Piilota
Ruotsi // Norrköping
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Norrköping

Sixtin autovuokraamo Norrköpingissä on oikea osoite, kun matkailet Keski-Ruotsissa ja tarvitset laadukkaan vuokra-auton. Löydät vuokrauspisteemme palveluineen helposti lentokentältä ja saat nopeasti käyttöösi mieleisesi ajoneuvon. Tarjoamme sinulle laajan autovalikoiman, josta löydät henkilöautoja eri kategorioissa. Autonvuokraus sujuu vaivattomasti verkkosivuillamme, joilta näet, millainen autokalusto meillä on tarjota haluamassasi toimipisteessä.

 
 • Norrköping Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kungsaengsens Flygplats
  603 61 Norrköping

  ma. - pe.07:00 - 16:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Norrköping Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Slottsgatan 99
  602 22 Norrköping

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Norrköping Werksta

  Sixt Autonvuokraus
  Fredriksdalsgatan 19
  60223 Norrköping

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Åby/Proauto BMW

  Sixt Autonvuokraus
  Cylindervägen 7
  616 34 Aby

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamot Norrköpingissä

Saavuitpa Norrköpingiin lentäen tai junalla, matkasi jatkuu mukavasti vuokra-autolla. Matkalaukut mahtuvat niin farmariin kuin keskikokoiseen henkilöautoonkin. Vähin tavaroin matkustava voi valita avoauton tai elegantin urheiluauton. Liikematkaajille suosittelemme tyylikkäitä kaupunkiautojamme. Huomaathan, ettemme voi taata tietyn automerkin tai mallin saatavuutta, vaan ainoastaan ajoneuvokategorian. Jos tarvitset vuokra-autoosi lisävarusteita, kuten lastenistuimen tai GPS-navigaattorin, ota yhteyttä toimipisteeseemme hyvissä ajoin, jotta voimme varmistaa, että haluamasi varusteet ovat saatavilla. Vakuutuksista ja lisäkuljettajamahdollisuudesta saat tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme. Toimipisteessämme Autonvuokraus Norrköping lentokenttä voit noutaa ja palauttaa auton myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Huomaathan, että rautatieaseman toimipisteestämme voit noutaa auton 24 h vuorokaudessa, mutta Werkstan ja Proauto BMW:n pisteissä ainoastaan palauttaa. Tarkistathan kunkin liikkeen aukioloajat verkkosivuiltamme.

Vuokra-autolla Norrköpingin kauniissa ympäristössä

Norrköpingin kunta sijaitsee Itä-Götanmaalla, Ruotsin ainoaksi vuonoksi kutsutun Bråvikenin perällä Motalanvirran molemmin puolin. Liikkuminen alueella sujuu mukavimmin autolla, sillä etäisyydet nähtävyyksien ja luonnonkohteiden välillä ovat pitkähköt. Autonvuokraus Norrköpingistä on kätevä tapa saada matka sujumaan, olitpa sitten liikematkalla tai lomareissulla. Lomailijan kannattaa tutustua Kolmårdenin eläinpuistoon kaupungin pohjoispuolella. Modernin köysiradan ansiosta pääset todella lähelle villieläimiä. Vuokra-autolla Norrköpingissä liikkuva matkaaja pääsee kätevästi tutustumaan myös Götan kanavaan, joka järvien ja jokien kautta yhdistää Itämeren Pohjanmereen. Päiväristeily kanavalla ja lounas laivalla ovat hienoja kokemuksia turisteille, mutta saavat myös liikelounaan sujumaan rattoisasti. Myös Norrköpingin vanhaan keskustaan kannattaa tutustua. Tällöin vuokra-auto on parasta jättää parkkipaikalle, joita löytyy sekä kävelykatujen tuntumasta että kauempaa keskustasta. Gamla Torgetin ympäristöstä löydät kauniita, parisataa vuotta vanhoja rakennuksia. Drottningsgatan johdattaa sinut rautatieasemalta taidemuseoon.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service